10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Elessar #2259 Igen látom, de ez már a Stronghold-os képen se volt egyértelmű nekem. -
#2258 Beljebb ott a megszokott vár és mögötte a sziklafal. -
Elessar #2257 Tehát azt mondjátok ez "csak" egy átjáró, vagy kapuféle valami nagyobb dologhoz?? Bár felőlem fokozhatják még a jóságot! -
Andrews2007 #2256 :D
A Gamestar újsághoz adott dvd-n van elvileg videó is meg képek a bétáról asszem. Majd írjatok akinek megvan. Én ma még sajna mégse tudtam elolvasni, de csütörtökön már talán igen. Csütörtök 17 óra fele pedig GS LIVE élő gamestar adás benne lesz a Heroes VI sajtótájékoztatója a bétáról asszem. -
#2255 H6 Helm szurdoka... :) -
Pio #2254 Igen, ez a kép szerintem is az Adventure Mapről való. Valami komoly Haven erődítmény bejárata lesz, esetleg valami fontos átjáró.
A "bűnjel" pedig a kúttól északkeletre található Sentinel pakli. -
Celeronikus #2253 Ez nem maga a vár szerintem a képen, mivel ha megfigyeled bele van épülve az egész egy hegy oldalába. Én arra gondolok, hogy bizonyos pályákon egy területen jobban meglátszik majd, hogy az melyik frakcióhoz tartozik, vagyis nem csak a váron és a külső lény toborzó épületeken, hanem pl a kapun is ami átjárást ad arra a bizonyos területre. -
Elessar #2252 3D-s -
Elessar #2251 Húú, nagyon tetszik nekem is a várnézet. Egyre inkább érthető, hogy miért nem akartak +D-s várnézetet csinálni, hisz rázoomolva maga egy csodás várat kapunk.
Rettenetesen kíváncsi vok már a várostromokra! -
Elessar #2250 Itt van a nap képe nagyban, remélem nem gond, ha ide is kirakom!
-
Pio #2249 Ma megjelent az új Gamestar benne a Heroes VI cikkel, ilyen jellegű médiumok fogyasztóitól várjuk szeretettel a beszámolót. :) -
Andrews2007 #2248 A kép csodaszép meddig lehet még fokozni egyébként? :) -
Andrews2007 #2247 Szinte már Stronghold-Settlers szintű vármenedzselés van vagy mi? :) Battle for Middle Earth 2-ben volt még ilyen várrendszer sok fallal, védelmi résszel.
Tetszik hogy ennyire fejleszthető a vár és hogy kívül minden látszik majd.
A fejlesztő urak képeit pedig köszönjük. Ne bújjanak el előlünk. :) Minden tiszteltet megérdemelnek. -
Pio #2246 Kint van az új frissítés
Tegnap nem tudtam "élőben" követni a dolgot, úgy néz ki a screenshot of the day is exkluzív, mert facebookon mindig 10 és 11 között jön. :) -
Pio #2245 Ja, látom sikerült elérni, hogy hozzápasszírozzák a magyar feliratot a hivatalos videóhoz is.
Azért fent hagyom az eredeti feltöltésemet is, elfér az a jutúbon. :) -
Andrews2007 #2244 Köszi Pio a magyarra fordított első Kérdezz-felelek videót is. Már láttam fent van Youtubeon is. Holnaptól március 1.-ig állítólag sok infó lesz szóval várjátok reggel 8 és 9 között mindig. Én (aki ott hahakocka vagyok) csak a szerdáról tudok 1-2 oldalas írást amit fordítottam. Az érdekes lesz erősen. Remélhetőleg a többi infó is.
A képregények meg ultra viccesek remélem jön újabb majd.
Vologya mesternek, Gepynek és Pionak gratula a designokért is. A fejlécnél az egyes napok információinál mindig az SG.hu-ról vannak a képek ám. :) -
Celeronikus #2243 vagy csak nem vettem észre, mind1 a lényeg, hogy naponta kapjuk az infokat magyar fordítással is hála Pionak, hahakockának, Volgyának -
Pio #2242 Dél körül posztolták a Might and Magic facebookon. Nem tudom, Vologya mikor aktiválta a mai adagot, sajnos nem voltam netközelben a nap folyamán. -
Celeronikus #2241 délután néztem akkor még nem volt fent:) mind1 a lényeg, hogy először hozzánk kerül fel -
#2240 Fent van. -
Celeronikus #2239 Igen erre emlékszem, de lehetséges, hogy a varázslatokat is hasonlóan oldják meg, az csak javítana a harc kiegyensúlyozottságán szerintem, ha erősebb varázslatokat nem lehetne körönként bevetni. Meg az is egy hivatalos info, hogy a tudásnak más szerepe is lesz, ezért tippeltem ilyesmire.
Az új képregény egyébként csak nálunk jelent meg eddig?:) mert a hivatalos oldalon nincs fent. -
Pio #2238 Azoknak, akik esetleg nem akadtak rá az új képregényre:
-
Pio #2237 Most nem fogom visszakeresni, de nekem úgy rémlik, hogy akkor inkább arról volt szó, hogy a frakciók képességei "töltődő" képességek lesznek, ami azt jelenti, hogy körönte egyre erősebb és erősebb lesz és akkor sütöd el, amikor jónak látod: egy csatában sokszor, sűrűn, de akkor kevés ideig hagyod töltődni és gyengébb lesz vagy kivárod, hogy feltöltődjön, így ritkábban részesülhetsz az erejében, de akkor nagyon fog szólni.
Tippem szerint például ezen a képen jobb alul a koponya körül a sáv azt jelzi, hogy mennyire van feltöltődve ez a képesség:
-
Pio #2236 Köszönöm a dicsérő szavakat, jó ilyet olvasni. :)
Persze a munka oroszlánrészét Vologya Mester csinálta, én csak besegítettem, ha megkért valamire.
Például a ma bemutatott új képregényt (kereskedős) én fordítottam.
Nem láttam az egész heti anyagot, csak azokat, amikkel dolgom volt.
Én is szeretem ám a meglepiket! :)
Azért annyit hozzátennék, hogy akár kevésnek, akár elégségesnek érzitek majd a teljes anyagot (eleve hülye felvetés, infóból sosem elég! :D ) egy dolog biztos: nagyon sok szervezést és utánajárást igényelt a dolog Vologya Mester részéről. Az eddigi történéseket ismerve gondolom senkinek nem okoz meglepetést az, hogy a Ubisoft elég visszafogottan csepegteti az új infókat, exkluzív anyagot fansite-oknak pedig jóformán egyáltalán nem adtak eddig (kínai újév alkalmából egy screenshot, én többről nem is tudok), szóval.... egy szó, mint száz, részemről már előre maximális köszönet az egész "eventért", bármi is jöjjön a további napokban. -
Celeronikus #2235 Egyik infoban egyébként szó volt arról, hogy az erősebb varázslatokat több körig tart majd elsütni vagy ilyesmi, szóval az a késleltetéses dolog lehet hogy igaz amit egyik hozzászólásomban megemlítettem, csak nem biztos, hogy a tudással áll majd összefüggésben.
Én kifejezetten örülnék ennek az újításnak ha ez tényleg így lenne, mert akkor nem lenne az, hogy a necro körönként minden lényre őrjöngés varázslatot nyom pl, hanem várnia kéne mindíg mondjuk 2-3 kört, viszint ha csak lassítás varázslatot használna alig kéne várnia utánna.
Remélem itt nem lesz az mint a heroes5ben, ahol dungeon vár hősének volt 50 manája mondjuk addig az academy hősnek 200 felett, pedig mind2 magic hős, tudom a magasabb tudás nem előny ha már sok van belőle de ha kevés van belőle akkor hatalmas hátrány. remélem ezt kiegyensúlyozzák majd és megoldják azt is, hogy a tudás akkoris előnyt jelentsen ha már annyi van belőle, hogy a sok manat nem tudod elkölteni teljesen soha. -
#2234 OFF Japán RPG-knél mondjuk eredetileg onnan ered, hogy nem volt semmi battle log, vagy hasonló, hanem csak felvillantak a számok, és könnyebb volt meghatároznia a játékosnak a nagy számokat egy pillantásra. Egyébként ott se szokott más funkciója lenni, hogy akkora a skála, mivel általában egy bizonyos szint után baromi nagy lépcsőkben növekszik minden érték. -
Celeronikus #2233 Pio hallom te is egyik szerkesztője vagy a magyar hétnek, gratulálok hozzá és köszönöm, hogy elvállaltad, mert Volgya Mesternek nem biztos, hogy lett volna ideje rá.
Ezekszerint te már láttad az egész heti infot, igaz? kíváncsi vagyok a holnapira, az remélem valami játékbeli info lesz, persze ilyen képregények is jöhetnek még majd:) -
Pio #2232 Szerintem nem baj az, ha kicsit növelik a számokat és finomodik a skála, amíg nem esnek át a ló túloldalára.
A manga RPG-kben szoktak sokszázezres sebzések röpködni, na az már nagyon a ló túloldala.
De ha mondjuk 2-3 százig felpörögnek a kimagasló statok az szerintem még egyáltalán nem az a kategória és ahogy írtam, ezzel együtt finomodik a skála, ami pedig kifejezetten jó (egy bizonyos határig), semmiképp ne a szerencse döntsön két lény sorrendje között, egy csatán belül egyforma speed-ű lények (úgy néz ki itt initiative néven fog futni ez a stat) ritkák legyenek, mint a fehér holló.
Az pedig engem is erősen foglalkoztat, hogy melyik stat mire lesz hatással pontosan. -
Celeronikus #2231 Nem volt, pont ez a baj, hanem meg volt szabva, hogy most academy az magic, haven az might. de mágia mindenképp kellett a mightnek is, ezért inkább ilyen hibrid hősök voltak a h5ben, de teljes értékű mightnek akkoris csak az számított akinek inkább az attack és defense skill nőtt szintlépésnél, nem pedig a varázserő és tudás -
#2230 A h5-ben volt külön might és magic hős?
Edit: mivel játszottam én akkor o.O -
Celeronikus #2229 Gondolom a Might Power itt a hős támadását is erősíti majd, mivel varázslásban gyenge lesz a Might hős, ezért kell valami ami ellensúlyozza ezt, az hogy a sereg erősebb lesz az nem mindíg volt elég a Heroes3, Heroes5ben sem a varázslók ellen.
Heroes5 legnagyobb gyengesége az volt, hogy nem lehetett dönteni, hogy te most varázsló vagy harcos típus leszel, egy varázsló várral értelmetlen volt olyan skilleket fejleszteni, amik Might hősöknek valók, csak azután volt értelme, miután már a lényegesebb varázsló skilleket kifejlesztetted, de ahoz minimum 20as szintűnek kellett lennie a hősödnek, Multiplayerben pedig csak a hosszabb játékokban valósult ez meg, hogy a 20as szintet is átlépik a játékosok, mire leszámolnak egymással. -
#2228 Itt meg majdnem nulla infód van a mögötte lévő rendszerről, úgyhogy azért rémeket nem kell látni. :) -
#2227 nem is kicsit brutálisak a hősők -
#2226 A h4 teljesen más tészta, ott csak a hősöket erősítették ezek a bónuszok, nem az egész sereget.
Edit: ezért voltak olyan brutálisak a hősök. -
Celeronikus #2225 H5ben tényleg 6ot adott a legjobb cucc is meg azt hiszem volt ami minden tulajdonságra adott 2t, de emlékezz vissza a Heroes4re:) ott meg volt skill ami vagy 60 attackot adott a hősnek ha felnyomtad grandmasterre és az csak egy skill, nem varázstárgy. -
#2224 H5-ben szerintem semmi nem adott 9-et, a h3-ban meg negatívot is adtak a +12-esek. -
Celeronikus #2223 Egyébként a Might Power magába foglalja az attackot és defemset is gondolom, mivel mind2 might tulajdonság, vagyis lehet, hogy lesznek tárgyak, amik csak külön attackot vagy defet növelnek.
Varázslóknál is ugyanígy lesz gondolom a Magic Powerrel, hogy azon belül lesz a spell power, meg azt hallottam, hogy a tudásnak itt nagyobb szerepe lesz annál, hogy csak a manát növeli, én arra tippelek, hogy varázslásnál beraknak valami delayt, késleltetést és minél erősebb varázslatot használsz annál több időt kell várni a hőssel, amíg elsüti azt és a tudás akár ezt az időt is csökkenthetné. -
Celeronikus #2222 heroes3ba volt ami +12t adott attackra, nem sok ez a +18, ha úgy oldják meg, hogy 18 itt annyit ér majd, mint a h5ben mondjuk 9. -
#2221 Csak értelme nem sok van, az eddigi szintezéssel sem volt gond, most viszont kénytelenek leszünk hozzászokni egy másikhoz. -
#2220 Szerintem a +18-ra célzott TreDoR és nem az elnevezésre, merthogy eddig kissebb számok voltak a heroesokban, kivéve a H4 talán.
De szerintem nem baj, hogy szélesebb skálán mozognak a képességek értékei, legalább mégkevésbé lesz két ugyanolyan hős.