• Mikatesuka
    Na nagy nehezen sikerült regisztrálnom...Ezt már tegnap megírtam egyszer csak nem engedte elküldeni, szóval kicsit összecsapott lett...:D

A Haven várat végre eltalálták ... Az egységek végre illenek egymáshoz látszik a ruhájukon és rajtuk magukon is, hogy hova tartoznak. Az 5. részben szerintem ezek voltak talán a legrosszabbak. Azon kívül, hogy mind ember volt sok hasonlóság nem volt. Sokszor nem is játszottam azzal a várral mert irritált a pap és a paraszt...:'D Szerencsére ezeket javították egyik lényben sem találok semmi kifogásolhatót.Szerintem a papnő kimondottan illik közéjük az már mellékes, hogy gyengének néz ki...:D

Az Inferno... régen se volt a kedvencem, most se lett az.:) Túl sok a piros legalább fekete lehetett volna néhány egység. Túl sokat nem tudok hozzáfűzni. A lények közül kicsit hiányolom az ördögöt, de gondolom Boss-ként még találkozunk vele.

A Necro vár, megmaradtam volna a régi stílusnál de így is egész jó. A lények se rosszak, a Lamasu kinézetre tetszik, viszont mégse illik a többi lény közé. A Lich nagyon tetszett az 5. részben neki nem tett jót ez a stílus váltás...:) Viszont a Sors szövő nagyon jó lett! Messze a vár legjobb lénye. Eddig is sokszor jelent meg a pók mint jelkép örülök, hogy már a lények között is megtaláljuk.

A Stronghold-nak jót tett a változás mivel az 5. részben nem barbárok voltak hanem orkok. Messze nem ugyan az a kettő.:) Összességében nagyon jól eltalálták a lényeket, a Hárpia kimondottan tetszik, bár néhány lényél kicsit túl piros lett a fejlesztett verzió. Szinte már démonok mint barbárok. Engem nem zavarnak a Küklopszon a tüskék szerintem illik hozzá. (A tüskék egyedül a vámpíron néznek ki gázul...^^")

Az 5. vár amiről még nem tudni biztosat... Ha tényleg a Naga vár, és azok a lények amiket láthattunk akkor szedjék ki a Forrás Tündért (azt hiszem ilyesmi lesz majd a magyar neve) mert nem illik be a többi lény közé főleg, hogy ott van mellette a Jég hajadon vagy mi a fene:) Nagyon tetszik az a lény is de mégse illik be a Jég mellé.:) Sokaknak az volt a bajuk, hogy hasonlít a Ragyogó Dicsőségre (remélem ez a neve) szerintem egyáltalán nem. Hisz az egyik repül a másiknak meg lába sincs mert ott a víz alatta:)

A kiegészítőkben gondolom először a varázslókkal találkozhatunk hisz a történet szerint fontosak lesznek, de én az Elfeket és a Törpéket nagyon hiányolom a várakból... Az elfeknél szerintem jó lenne ha az Unikornison kívül lenne más állat is a törpéknél pedig eltudnék képzelni egy Tűz elementálhoz hasonló lényt is és akkor meglenne ott is a női lény és nem szakállas asszonyokat kellene bámulnunk...:D (szívesen látnám viszont a rúna mágiát is...^^)

Összességében nekem nagyon tetszik a játék és remélem minél hamarabb kiadják! Biztos, hogy előrerendelem^^