• Pio
    Na, lefordítgattam. Eléggé kapkodtam, szóval lehetnek benne hibák, elírások, hibás linkek. Ha valaki leellenőrzi és talál benne, az szóljon mindenképp.
    1-2 képességről egyáltalán nem derült ki számomra a leírás alapján, hogy a játékban mit is fog jelenteni, azokhoz inkább ezt írtam tippelgetés helyett. Ha valakinek van ötlete ne tartsa magában. :)

Továbbra is áll, hogy kizárólag az egyes képességek játéktechnikai szerepét írtam le és nem a szöveget fordítottam, aki tud angolul az mindenképp olvassa át, megint lett néhány rendkívül szellemes történet, amiket érdemes elolvasni. Csak két példa kedvcsinálóul:
    Cyclops Burning Rage képességénél: "A küklopsz nem tud pislogni, bár soha senkinek nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy ezt leellenőrizze."
    Putrid Lamasu Breath of Vermin képességénél: "...mintha csak egy rusnya macska fűszerezné a lakomáját."

Amúgy rengeteg nagás történet van, ez is vehető egy újabb utalásnak az ötödik fajról. Mondjuk wizardos történet is legalább annyi van, de ők ugye nem lennének új vár...