• Malakai
    Teljesen rendben van, vettem elsőre is, hogy nem tetszik neked, hogy sokat használják a tüskéket, kiálló pengéket, ilyesmit, mert igen, sokat használják; Ahogy azt is, hogy nem tetszik, hogy egyiptomi témát használnak pl a nekróknál.

De az, hogy egy koncepció nem tetszik neked még nem jelenti azt, hogy a kreativitás hiányát mutatja. A kreatív folyamatok ugyanis nem úgy működnek, hogy valaki kitalál valamit, ami akkor aznap őszerinte jól néz ki, aztán azt bedobják a játékba... Hanem egy frakció esetén bizonyos irányelvekhez / dogmákhoz tartják magukat, plussz az egyedi lények kitalált játékmechanikai dizájnjából adódó külsőségeket figyelembe veszik, és akkor még ott van az, hogy egy franchise sokadik darabjáról van szó, némileg a korábbiakhoz is hűnek kell maradni.
    Ezekután pedig sok koncepciós rajz készül egy lényhez, amelyek közül azt fogadják el, amelyik mindezen feltételekhez a leghűbben tartja magát.

Ilyen lehetett a nekrók esetén a pók minták, a póklábakra hasonlító díszítések, a csontok, a fekete és a zőld használata, stb. A strongholdnál az, hogy egyik sem lovaslény (kivéve, amelyiknek a hátsófele ló :), egyiknek sincs páncélzata, a testfestés, az állati maradványok, szörme, tollak, agyarak, csontok, a vörös, a barna és a fehér színek, és még lehetne sorolni.

ui.: És én továbbra se offtopicról beszéltem, hanem személyeskedésről. Arról, amikor egy téma abba az irányba megy el, hogy egymás véleményét magát tárgyaljuk és nem véleményének tárgyát.