Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #1408 Kettőnk között a különbség az, hogy én optimista módjára kritizálom, te pedig következetesen szidod, én megpróbálom megvizsgálni egy-egy új tartalom előnyeit/hátrányait (ezt nevezik kritikának) nyitva hagyva azt, hogy ez akkor most jó lesz-e avagy nem, ugyanakkor bízva az előbbiben, ez szerintem természetes, hisz várom a játékot, ezért szeretném, hogy jó legyen. Ezzel szemben úgy érzem, hogy Te reflexszerűen elítélsz bármit, ami a játékkal kapcsolatos.
Ha egyedül én látom így a topik látogatói közül, akkor elnézést, majd a többiek nyilatkoznak a maguk nevében, ha akarnak. :)
Az pedig, hogy most akkor a küklopszon tüskék vannak-e avagy nem ne haragudj meg, de szerintem bagatell dolog, így találták ki, ennyi, belőlem ez semmiféle érzelmet nem vált ki, aki pedig így ki tud ilyen dolgokon akadni, hogy elkezd csúnya szavakat használni az szerintem elveszik a részletekben, nem látja a fától az erdőt vagy csak simán kötekedhetnékje van, de Hanlon borotvája értelmében csak akkor feltételezünk valakiről rosszat, ha feltétlenül szükséges, úgyhogy maradjunk az előbbinél.
Azt pedig a legnagyobb őszinteséggel mondtam, hogy nekem eddig nem tűnt fel, hogy a tüske ennyire agyonhasznált motívum lenne a számítógépes játékokban (igaz egy ideje nem sok játékkal játszom), de majd figyelni fogok, kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire igaz állítás.