• Pio
    #138
    Én egyre jobban megbarátkozok a gondolattal. Igazából nincs funkciója a dolognak, eyecandy, látványelem, ami minden eddigi Heroes részben benne volt ezért nagyon gáz lenne, ha kihagynák, de belegondolva a legtöbb részben az első néhány meccs alatt gyönyörködtem legfeljebb a dologban utána már csak gyorsan keresztülmentem a 4-5 kötelező kattintáson ahhoz, hogy építhessek valamit és kész, igazából ha régebben lett volna olyan funkció, hogy nem kell bemenni a várba tuti, hogy előbb-utóbb bekapcsoltam volna.
    A legjobb talán pont az lenne, ha lenne ilyen funkció, aki akar bemehet a várba, aki nem, az nem, multiban pedig alapból ki van kapcsolva a várnézegetés, hogy ne húzza az időt (szerintem többek között ez lehet a háttérben, ha valóban kihagyják). Tényleg annyira összekötődik ez a nézet a sorozattal, hogy bűn teljesen teljesen kihagyni belőle. Épp ezért továbbra se tartom valószínűnek, hogy teljesen megszűnik a dolog, de a kezdeti "OMG ha ezt kihagyják az már nem lesz heroes" érzés kezd elmúlni részemről.
    Annak ellenére, hogy emlékszem, amikor a 3. részből kikerült a netre az első kép nem hittük el, hogy lehet ilyen gyönyörű, még ki is nyomtattam és magamnál hordtam, mutogattam az ismerősöknek. :D
    Ez a kép volt az amúgy: