Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
steweee #10202 az tényleg jó ár, simán megér annyit. viszont tegnap kipróbáltam, eddig halogattam a dolgot, és néhány kérdésem lenne, mielőtt leírom a szériát
nálam a 3. volt az etalon, a 4. is jó volt azért, az 5. akkor volt jó miután a végső peccsek megjelentek hozzá
a próbaverzió nálam 1.1 peccselt és ha minden igaz akkor már tartalmazza a DLC-ket is.
namármost nem lehet választani kampányt,először végig kell vinni az alapot hogy választható legyen a DLC ?
de a legnagyobb bajt nálam az jelenti, hogy a világtérképen és a csatatérképen sem tudok forgatni. van ettől magasabb verziószámú peccs is, vagy ilyen a végleges ? rettentő zavaró a dolog, és valahogy a lények mozgása is elég nyominak hat a csatatérképen. egyáltalán nem fogott meg.
a kings bountyt is nemrég próbáltam mert most volt rá időm, az nagyon bejött. kezdetben furcsa volt a csata és ott is picit visszalépés a lények mozgása mondjuk a heroes korábbi részeihez képest, de valahogy mégis jó
szóval a kérdésem az, hogy lehet e forgatni a kameraállást, és melyik a legmagasabb verziószámú peccs, illetve mit tartalmaznak a DLC-k ?