• Dallasbird
    Sajnos tudok is,de föleg nem ! segiteni :( Nah a második küldetés BÁRMELYIK kampánynál nálam se tölt be(és mások is járnak igy)de a letörlöm-felrakom dolog nem függ vele össze,én 10000x raktam fel ilyet-olyat amolyat,a 2. küldetés addig müködök amig olyan? verzio van fenn amibe benne van a shadow és a 2. necro ,de nem indithato el saját ! hösel(arany + jel,de nincs hös)csak olyan hös ikonal akire rákatintottunk az elözö 5_6 alap küldetésböl,velük megy is de ugye.. föleg hogy shadow hös nincs is,elég lehetetlen hiba ,inferno hösnél ott volt a kapunyitás ,de persze csak töltödött shadowba de inaktiv .(Mivel én csak single miatt és az alapot már játszotam,már nem akarom megvenni,viszont a 8-10 verzio amit leszedtem hasonloan reagál(jók-és nem jók) ergo valszeg nem mindenkinél jön ez ki.Simán 2 kieges,meg régebivel nem volt gondom,az elöbb emlitett fura verziokba a nemmüködö dinasztiafegyverek is ugy ahogy müködnek már(valamilyen varázslat).Remélem lesz megoldás,bár a letörlés is fura, Revo uninstalerel tényleg minden maradékot le birsz szedni a rejtetteb helyekröl is,mégis azt vettem észre sok összevissza instal után hogy a kezdö demot elbirom nyomni,ami ugye nem jelent mást minthogy mégis ??? fennmarad valami ?