Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

próbáltam újratelepítést is, de ugyanaz a vége, kéri a cd kulcsot és nem fogadja el a gyárit. nem vettem hozzá új kampányt, mégsem mûködik.
én is kb 3 hete telepítettem újram új gépre rendszerre és nem lért cd kulcsot, az más dolog hogy megvettem a haláltáncot, felvillant hogy elfogadta, és utána kiírta hogy nem érvényes, ennek ellenére megvettem a shadest is nemrég, 1 hónapig leveleztem az adminnal, mindent lószart elküldtem amit kért és csak azt hajtogatta hogy telepítsem a patchet stb, holott látthatta a képeken, lehet Te is így jártál😞

igen, megváltoztattam, aztán kérte újra a cd kulcsot, de nem fogadja el
Nemrég feltörték az ubisoft szerverét, biztos kaptál levelet hogy változtasd meg a jelszavadat.

Értem én is erre gondoltam, akkor végig viszem mindenkivel.

Hi, kb. egy éve játszom, legális verzióm van, de ma kért az uplay egy frissítést, aztán nem fogadja el a cd kulcsot. mit lehet tenni? játszak inkább crackelt verziókkal, akkor nem bosszant az ilyen hiba?
Nálam Kiril és Irina a könny hõs, de sajnos Irina-val csináltam meg elõször a Mennyes pályát (igaz h könnyebb volt vele mint Kiril-lel), viszont engem érdekeltem Azkaal beszólásai, ezért Kiril-lel is megcsináltam.
Hát igazából azért érdemes megcsinálni mindegyik hõssel, mert mások a lények, varázslatok, képességek és így másabb lesz kicsit a pálya, de a vége ugyanaz, nem befolyásolja h melyikkel csinálod meg.

Az epilógust érdemes mind az 5 karakterrel megcsinálni? az világos hogy van vér és könny útvonal, de van-e különbség ha ugyanazt más karakterrel viszem végig?

Köszönöm a választ. Így már teljesen jó lesz 😊

Nincs mit.
Meg igazából ahogy ki jöttek szép sorban a dolgok úg van eleve a sorrend is. Az alap H6 400 évvel van a H5 elõtt, Crag Hack 1 évvel késõbb ténykdik mint a Griffek, Sandro asszem 10 évvel késõbb kerül elõ, míg Raelag 100 évvel a Griffek után kezd munkálkodni.

Köszönöm a választ. Akkor így fogok tenni.

40 es szintû a hösöm , ugy értem platina szintû, de nem tudok csak 3 dinasztia jellemzõt unlockolni , hogy és hol kell a 4. ket ?
Megjelenési sorrendben (Crag Hack, Sandro, Raelag & Vein).

Az új kiegészítõt és a dlc-ket milyen sorrendben érdemes végig játszani? Köszönöm elõre is a választ!

Kedves mindenki!

Az lenne a gondom, hogy játék közben pl. bemegyek a várba, és lefagy, nem enged kattintani, mintha a képernyõ "besülne", mivel kilépek, hallom, hogy már a pályán mozgok, mégis a vár képe van elõttem. Ezt csinálja. Van olyan változat is, hogy egyszerûen fekete lesz a képernyõ, a többi ugyanaz. Tehát hallom, hogy lépek a karakterrel, megy a zene is.

Grafika lebutítva, 1.8 pach megvolt, a gép elbírja simán.
Gold edition van telepítve.

Ötlet valakinek, hogy mit csináljak? Mit néztem el? Új frissítés?

Köszi a válaszokat.
Kly
Üdv!

Nem találtam külön topikot, így itt teszem fel a kérdésem: virágbolti verzióm van (Might and Magic Heroes VI - Gold Edition DVD5). A játék random idõközönként meghal (a képernyõ kifagy, színes csíkok jelennek meg, majd a kép megszûnik) gyakorlatilag a videokártya driver megadja magát. (A legfrissebb driver van fent.)
Lehetne valamit tenni ellene? "Vedd meg az eredetit" jellegû válaszokkal kíméljetek, ha bizonyított, úgyis megveszem.

Scientia potentia est.

szia, nekem is ez a problémám, de ahogy a uplay fórumon néztem elég sok embernek, írtam a ubinak, állítólag dolgoznak rajta, bár õket ismerve nem tom mi lesz belõle és mikor, meg azt sem, hogy mi lesz azokkal a küldetésekkel amit most teljesítünk és nem kapunk rá pontot, mert ugye azt a javítás utámn hiába teljesíted újra ha már megvan
Nem tudjátok, mi lehet a probléma a Dinasztiámmal ?
Nem mûködnek a Tokenek, hiába szerzek achikat, mindig ugyanannyi (-1) marad, így a 0-ás dolgokat (portrékat) sem tudom megvenni.
Most ez nem olyan nagy probléma nekem, de késõbb az lehet, ha pl. Tokenbõl kell megvenni az ötödik Dinasztia-bonusz slotot.

(A negyedik csak Uplay pontokba került)

Egyébként szerintem lesz még egy kiegészítõ, amiben az ötödik slotot is ki lehet oldani. Kiváncsi leszek rá.
A Heroes 3-ig Enroth-on játszódtak, a Heroes 4 már Axeoth-on, a Ubisoft-os korszaktól pedig új világba került a Heroes, az elõzõ sztoriktól függetlenül.
Heroes 6, Heroes 6 SoD, Heroes 5, Heroes 5 HoF, Heroes 5 TotE.
Azt hiszem így vannak.

Történet szerinti idõrendi sorrendben hogy következnek egymás után a Heroes-ok ?
Ha megnézted az átvezetõ vodeókat sok mindenre rá lehet ám jönni.😉

Elvégzi a dolgait a sötét elfek élén, harcol a késõbbiekben Kha-Beleth ellen, aki vhogy a maga oldalára állítja, közben a sötét elfek 300 év alatt elfelejtik h ki is volt az a bizonyos Raelag, a Heroes 5-ben Agrael-ként elindul h elfogja Izabellát, de már az elején lehet látni vonzódik a királynõhöz, ekkor még elutasítja, a hadjárata végén Tieru elvégzi rajta az Igaz Természet Rítusát, amitõl ismét Realag lesz, újra egyesíti a sötét elf klánok és próbálja megmenteni Izabellát Markal-tól és Kha-Beleth-tõl, késõbb a kiegészítõben (ha jól rémlik a HoF-ben) az egyik pályán együtt irányítjuk õket és egymásra is találnak, boldogan élnek, amíg a TotE-ben ki nem derül h vmikor már megölték Izabellát.

Majd biztos szépen kifejtik a történeteket pár Heroes és M&M játék alatt.😊

Shiwo
kieggel még nem játszottam, de lényegébe igen... a 6. az elõzmény

tehát felemeli a sötét elfeket, valahogy korruptálódik a káosz által és pokolra kerül, ahol Inferno-s úr lesz belõle (5. rész inferno kampány).. majd valahogy visszaváltozott sötételfé (már nem rémlik, hogy pontosan miképp) és újra hadba vezette a sötételfeket (5. rész dungeon kampány)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sziasztok!

Arra rájött valaki, hogy hogy is van ez a történet. Most a Heroes 6-ban Realag felemeli a sötét elfeket, majd késõbb Agrael lesz belõle, aztán az 5-ben a kampánya megint azzal kezdõdik hogy a klánvezérségért harcol, most hogy van ez?
SoD Nekró 3. küldetésénél felfedeztem mindent, de mégis maradt egy csomó felderítetlen terület.
A térképen jelez nekem (hõs képességgel) egy csomó kincset a sötét helyeken, de nem tudom, hogy lehet elérni azokat.
Nyugaton találtam egy nem mûködõ kétirányú teleportot, gondolom, az vinne oda. De azt hogy lehet beindítani ?
gandrus
Teljesen lényegtelen. A Heroes of Might & Magic VI egy körökre osztott stratégia, a Might & Magic X meg crpg lesz. Egyébként van topicja SG-n.

Ja de a fejlesztõk és producerek jó része megegyezik. (sõt a DLC-ket õk csinálták Heroes VI-hoz). Emellett Heroes VI hõsökkel, karakterekkel, lényekkel fogunk találkozni a Heroes VI után 100 évvel asszem. No ezért raktam be.
gandrus
Ez érdekes volt, de ez nem az a topic...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cqqOe5eGbp4
Új Might and Magic X videó, ahol megismerjük a TEAM-et! 😄 Pár Heroes VI-os úriember és hogy is jelen van a csapatban.
Sajnos fogalmam sincs.
Talán írni kéne a Pc Guru Mentõövébe.
akkor neked sincs tipped? valahogy ujraregelni nem lehet szted?
Én még csak most érkeztem a Night Elf kampány 4-edik küldijéhez.
Eddig egyedül a 2. pálya nem tetszett, de lehet, hogy csak én voltam béna.
Amúgy szerintem is nagyon jó kiegészítõ.

Egyébként megtaláltam végre Manticore Heroes 3 zenéit.
Nem volt könnyû ráakadni (nem is a google-lal kerestem), így szívesen elküldöm annak, aki esetleg szintén szereti. (Persze csak ha rájövök, hogy lehet ilyeneket küldeni.)
Nem tudom ki h van vele, de sztem jó lett a SoD mindkét kampánya, bár bíztam benne h színre lép a kedvenc H5-ös hõsöm, Agrael is.:/

Erre magam sem tudtam rájönni.
Én azt csináltam, hogy átraktam a lényeket a várba vagy másik hõsnek, aztán kinyirattam az ellenféllel.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a létrehozott és megvett hõsöket törölni? Amikor elkezdtem játszani, akkor megvettem minden vackot... de most már szívesen szelektálnék, de nem találok rá lehetõséget.
Köszi szépen, privátba elküldtem az e-mail címemet.
Pontosan ez van nálam is.
-1 darab Dinasztia Token, a Conflux honlapján viszon 4milliárd (!), de ott nem tudok vásárolni, mert egyszerûen nem tölti be a Kívánságok Oltárát.
Achivementek se mûködnek, nem tudom, miért.
Eredeti a játék.
A nagyurak harca, és még vagy ezer pálya az amit eltudok küldeni neked, csak add meg az e-mail címed.
sziasztok, az lenne a problémám, hogy annak idején használtam az ubi oldalán azt a lehetõséget, hogy a kivánságok listáján megvettem mindent amit lehet. Azóta a dinasztia pontjaim minuszban vannak, és hiába teljesitek egy új küldetést, semmit nem emelkednek, igy az új 0 pontos hõsöket sem tudom megvenni. Van erre valami megoldás, vagy lehet valahogy esetleg 0-ázni az eredményeket és újrakezdeni, vagy esetleg más néven regelni? köszi a segitséget
Nem ismerem a pályát, de pár perc keresés után egy Battle of Bawses nevû pályát találtam, ami lefordítva hasonlót jelent. http://www.maps4heroes.com/forum/opinions.php?map_id=1047&game=3
Azért mondom, hogy sokakat megóvjak a bosszankodástól.
A Dungeon (Tömlöc) kampány 2. pályáján igyekezni kell felfelé Raelaggal, mert a gép nagyon siet és megelõz, ha a nyersanyagok szedegetésével foglalkozunk. Az elején elég elfoglalni jobbra a kõbányát, balra pedig a fabányát, aztán uzsgyi északnak.
A második próbatétel után kinyílik a kapu, oda elvileg be lehet állítani egy második hõst, így a gép nem tud átmenni, de ezt még nem próbáltam.
Ha ez mûködik és megvan, akkor utána már lehet nyugodtan kincseket, cuccokat gyûjteni.

Egyébként a "nagyurak harca" nevû Heroes 3 map nincs fenn a hardwired-on, néztem már többször.
De kerestem a neten Manticore H3 zenéit is, de azt sem találtam a neten.
Shiwo
ha õ készítette, akkor sztem a Heroes MO-n fent kellene, hogy legyen...

Köszönöm szépen.
Igazából egy "Nagyurak harca" nevû pályát keresek az Armageddon's Blade-hez, ha jól emlékszem XL méretû és Vologya készítette még nagyon régen. Ez volt a kedvenc mapom, csak sehol sem találom, de fenn kell lennie valahol a neten. Esetleg ha megvan valakinek, elküldhetné.

Meg úgy egyébként is azokat a térképeket szerettem a Heroes 3-nál, ahol a váram jól el van rakva valahova a gépi intelligencia által soha meg nem található helyre, így nem kellett a védelemmel foglalkoznom.

A 6-ba adtak minden hõsnek beépített Town Portalt, a Disciples 2-ben meg minden fõvároshoz külön védelmezõ. Szeretem az ilyen megoldásokat.
Shiwo
itt egy oldal, ahol vannak térképek

végigjátszás jó kérdés, az eddigiek úgy lettek lefordítva, ha van angolul, akkor elõbb-utóbb biztos lesz azokhoz is...

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lesz-e végigjátszás a két új hadjárathoz a http://heroes.hardwired.hu/ oldalon.
A másik kérdésem:
tudtok nekem mutatni a fenti linken kivül olyan magyar oldalakat, ahol kegyetlen sok térképet lehet letölteni a Heroes 3-hoz ?
(egy konkrét oldalt keresek, ahol nagyon-nagyon sok map van hozzá Vologyától is, csak nem emlékszem rá, nem tudom a google-lal se megtalálni, hátha ti tudok ilyeneket.)
jah a sima uplay-s változat nem frissít automatikusan már (a legutóbbi patch-et), elvileg csak a steames frissít. ez van, amúgy hivatalos fórumon már külön topicot nyitottak neki.
Megoldódott😊 ( persze a gyerek kellett hozzá! ) szal : kézzel kell lehúzni a peccset!! de akkor meg minek az autoupdate????
Nekem Steames van és az még mindig 1.8.0 Amikor installálni akarom a patchet nem tudja mi az, pedig mûködik minden... WTF? Why?
egonn, milyen a játékod? 2.1-es? Letöltöttet a legújabb patch-et? Mert lehet, hogy az kellene.
A M&M X-ben a 4 karakter akiket irányíthatunk (legalábbis az eddig látottak alapján, bár biztos lehet keverni a kártyákat még jobban): 1 ork barbár, 1 varázslónõ, 1 elf íjász és 1 törp harcos. Sztem ez alapján ott lesznek Acedemy és Sylvan egységek is, bár az 1-2 videóban amit láttam eddig csak orkok és démonok ellen harcoltak.

Amúgy én bízok benne h ha lesz még kiegészítõ a H6-hoz akkor újra szerepet kap a mocsaras vár (Hidra, Lizardmen, Wyvern stb.).
Régi nagy kedvenc.😊