S.T.A.L.K.E.R. 2
-
Én minap töröltem. Totális szinten. Minden mentés, minden mod, cfg buhera file-t. Kuka, delete! Még a meghajtót is leformáztam amin volt! Legújabb patch is.... vicc! Bemész alagútba. Persze előtte kint is kiirtasz mindenkit, bent is. Kilootolsz mindent. Jösz ki s ahogy árnyékot vet karaktered az alagút előtt a napfénytől. Lespawn-ol egy sereg monolith az alagútban és lézer pontosan lőnek hátba ~40m -ről shotgun-al!!!!
Még jó, hogy pont a spawn előtt mentettem. ~8 nekifutásra mire túléltem. Elmegyek Duga bejáratáig. Itt is mindenkit kiirtok messziről. S ahogy a kordonhoz érek egy láthatatlan katona egyetlen lövéssel leterít! Nem tudom honnan, merről. Egyszerűen nem lehet bemenni! De a küldi oda szól! Hogy lehet bejutni? S ez a lézerpontos shotgun lövés, meg a ki sem hajolok de eltalál kispisztollyal is km-ről. Meg bármivel is. Ez vicc. Na meg ez a szaladj oda vissza, mint pók a falon. Keresztül-kasul. Fejetlen oda-vissza szaladgálás a mapon négyszáznyolcvanadjára is. ÁHhh. Megvettem volna, HA még lejjebb menne az ára. De ezek után....
Totál kiábrándultam belőle. Elég is volt ennyi. Előző rész mind megvan. Díszdobozos verziókban. De erre egy forintot NEM fogok költeni....
Köszöntem szépen. Nálam ment tiltólistára. Majd vmikor behúzom, ha ingyen osztogatja epic, vagy steam-en lemegy 1$ alá. Addig biztos nem.
Amennyire szép, jó lenne. Ez annyira kotla fos!!!!
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2025.02.25. 18:03:10