S.T.A.L.K.E.R. 2
  • Drazse23
    #165
    A BF-ben egyenesen odáig voltunk a rombolható környezetért, már a Bad Company első részében is. A 2-ikban és a BF3-ban már új szintre emelték a pusztítást. A STALKER-ba szerintem is felesleges lenne betenni (eddig is megvoltunk nélküle). Éppen eléggé lepusztult, elhagyatott a hangulata így is. A Bad Company 2-ben az épületek berendezése igen szegényes volt, a tereptárgyak pedig mind egy sémára készültek, az eddigi STALKER-ek részletgazdagságukkal és változatosságukkal különböztek pl. a BF-től. A STALKER-ban ha lerombolnál egy házat, egy lépcsőt, falat stb., előfordulhat, hogy a későbbiekben szükség lenne rá, pl. menedékhely vagy egy elrejtett cucc lenne ott. Max pár kisebb dolog, fakerítés, dobozok vagy bútorok rombolása lenne célszerű. A BF-el ellentétben nem hiszem, hogy valaki sok lőszert vagy gránátot áldozna egy ház rombadontésére, hogy rádöntse a benne lévőkre.

    A butítás kerüljön csak át konzolra, de a PC-s verziót jobb lenne, ha nem érintené. A Bad Company 2-ben sem volt fekvés, kihajolás, mivel az konzolra is ugyanúgy készült. A STALKER a sok életszerű lehetőségével (is) szerzett magának rajongótábort (evés, sebesülés, alvás, kereskedés, fegyverek használódása, stb.), nem lenne jó, ha a konzolos verzió miatt a már megszokottnál is kevesebbet kapnánk.

    Lehet, hogy rossz példa volt a BF, mivel a STALKER-ekkel ellentétben az multira van kihegyezve. Van aki végig sem viszi a BF v a MW kampányát, csak a multival törődik, én meg ki sem próbáltam a STALKER-ek multiját, mivel a single annyire lekötött.