• Drachon013
    Protoss Reaver powa :( sajnáltam a kis dögöt, de mivel váltottam terran-ra, itt van a Siege Tank és a Raven (Beep, Beep, Boom!), amik közel olyan viccesek. Egyébként Platina ligában már igen erősen szükséges a taktikázás ami igen jó a játékban. Csak egy példa: 2v2ben amíg szemből megy a chargelotokkal megerősített terran mech sereg (az ellenfél jó eséllyel erre a támadásra koncentrál), addig a bázisa szépen bedarálásra kerül a felblinkelt Stalkerek által aminek szintén a terran festi a területeket. Meg hát ugye a Proxy, minap tanultunk egyik pályára egy gyönyörű protoss warp proxyt attól az ellenféltől aki picit bedarált minket. Persze ha valaki n00b és a makrója egy Easy -10 AI szintjén van azt persze hogy bedarálja 6 ling. Nézzetek meg 1-2 replayt amiket a prok játszottak. (Madfrog vs TLO meccseket néztem minap, igen érdekesek, ajánlani tudom mindenkinek)

A játék egyébként nagyszerű, nem vagyok elfogult SCs, csak régebben játszottam 1-2 meccset haverokkal, azóta mindenféle stratégiát kipróbálam, C&C sorozat összes része (C'n'C 4 konkrétan hányadék), itt megemlítették a Supreme Commander-t hát azt is hagyjuk inkább. A Blizzard kitett magáért, és ami tökéletes volt 12 évig azon minek változtatni? Vannak változtatások persze, és igen kellemesek (Colossus felsétál a bázisodra és utánna blinkelnek a Stalkerek), de az alap maradt az a tökéletesség amivel haverok évekig elszórakoztak.