• Wolfy86
    Egyébként a siker nem azon múlik, elfér-e az ellen az épületeid közt, mivel ha nem fér el, akkor gondol egyet és lebontja őket - először csak azt, ami útban van, aztán sorra a többit, hacsak építkezés közben nem néztél utána, hogy ellenfeled vajon melyik fegyvernemre helyezi a hangsúlyt, hogy megfelelő védelmet építhess ki ellene. A jól kiegyensúlyozott RTS azt jelenti, hogy minden egységnek megvan a hathatós ellenszere, és a SC2 erre ékes példa.

És arra céloztam, hogy manapság komoly gondok vannak a játékosok értékrendjével. Mindenki kritizál, de nem ám úgy, hogy hogyan kellett volna jobbat csinálni, vagy mivel lehetne rajta javítani, nem szimplán szar és kész. A fejlesztőket nem igazán támogatják vásárlással - ebbe nagyon ne menjünk bele, mert ugye anyagi kérdés, és kinek milyen lehetőségei vannak -, de ezen felül szinte minden játéknál előkerül, egy olyan komment, mint jelen esetben vg hozzászólása.

Sajnos én azt látom, hogy 2010-ben arra van igény, hogy a játék legyen a lehető legszebb. Ha ez megvan, akkor a szinkron lehet élettelen, az AI lehet hülye, történet meg nem is feltétlenül szükséges. De ha valami grafikailag nem az élvonal fölötti színvonallal jelenik meg, akkor aztán csinálhatnak a készítők bármit, a netes társadalom kijelenti, hogy ez bezony szar. Szerintem ez szomorú.

Mellesleg szerintem el kellene azon gondolkodni, miért is olyan népszerű mostanság a reboot? Akkoriban jó volt a játék, most meg jó a graf?