"Nem. Csak hogy példát írjak: mesterséges intelligencia 5 csillag. Az első rész óta semmit nem fejlődött és ugyan úgy vannak hülyeségei (gyakorlatilag egy az egyben ugyanazok, biztos nem volt idő kijavítani:D)."
Erre kiváncsi vagyok mi a bajod vele. A Nehézségi szint emelésével nő az AI intelligenciája ez egyértelmű és ezzel nincs is gond.
"Vannak még hiányosságok dögivel,bugok is."
Szerencsére én még egybe sem futottam bele, ami nem jelenti azt, hogy nincs, de azért olyan nagyon nagy bug nem lehet.
"Sokkal unalmasabb hogy mindenhol megjelennek a fanboy seggfejek akik egyből észérvekkel és baromságokkal jönnek,"
Megjelennek a fanboy seggfejek??? Ne haragudj de ez egy SC2 hír, és a fikaboyok jelentek meg itt nagyon gyorsan, nem a fanboyok.
"ezzel totál leszarva azt kinek mi a véleménye,csak az számít amit ők látnak,ha valakinek valami nem tetszik a játékban az egyből 14-16éves pöcs."
Én nem láttam sehol hogy valaki ezt mondta volna, a másik oldalról viszont folyamatosan látom, hogy "aki szerint ez szép az vak" meg "aki ezért ennyi pénzt kiad az hülye" és társai stílusú hozzászólásokat.
"Jó játék,de hogy hibátlan meg 10/10...lol."
Nem hiszem, hogy hibátlan mert hibátlan program nincs. Viszont ha mondjuk ez nem 10/10 akkor semmelyik más játék sem az.
"Év játéka? Persze:DDD
Maximum év rts-e, azt meg is érdemli."
Hát ebből látszik, hogy te tök más vízeken evezel, de bocsásd meg; ettől mi nem leszünk hülyébbek. Nálam pl az év RTS-e az = év játéka.
Gondolom neked nehéz elfogadni, hogy nem mindenki lövöldözni akar a gépe előtt, vagy "autókkal száguldozni". El kéne fogadnod, hogy másnál azok pl szóba sem jöhetnek mint játék.