cateran#120
Hat lassuk csak pro es kontra szerintem:
Grafika: mind a jateke,mind az atvezeto videoke 1 nagy nulla...a cgi nem full hd (talan meg csak nem is hd..),a cutscenekben a karakterek meg ugy-ahogy ki vannak dolgozva (bar Raynor ujjai megernenek 1 miset...vastagabbak mind a felkarja..:P)de a hatter csak valami maszat..
A jatek maga nem 3d (nem tudom ki talalta ezt ki) pontosabban en nem talaltam semmi olyasmit, hogy rotate camera...egyszeruen izometrikus 3d,mint a warcraft 3 volt...
Jatekmenet: (szigoruan kampany,a multihoz hozza se szagolok)
A kuldetesek nehol otletesek es izgalmasak,de valoban klise tenger az egesz (mondjuk nem mintha sok ujat lehetne a temaban kitalalni..de sajnos ahogy csinaltam a kuldeteseket,olyan erzesem volt mintha a Firefly sorozat reszeit jatszanam,amihez a nagyon hangulatos western style zene is hozzasegitett)
Alacsony nehezsegen (casual)a jatek 0 elvezetet tartalmaz es szerintem ezek a nehezsegi szintek a jatek fo problemaja..en szemely szerint 2 szintet raktam volna be: normal es hard (alapveto problema volt ez mar regesreg: minek erolkodjek hardon,ha van easy is? Foleg, ha csak a story erdekel?)
Ami epic fail a szememben: Zerg fejlesztes,tier 1: automata agyu a bunkerek tetejere...jajj,maguktol sosem jottek volna ra? Ennek siman alapveto upgradenek kellett volna lennie,teszem azt tech lab kovetelmennyel...planetary fortress,perdition turret hasonlo marhasag..)
Nem lenne rossz jatek, HA nem mint SC 2 jelenik meg es nem 2010-ben...
A tortenet maga..hmm-hmm...ameddig jatszottam kellemes kis marhasag,de se nem epic,se nem dark az 1. reszhez kepest (ez szigoruan szvsz,de en mindig is a darkos feeling miatt csiptem a regebbi blizz jatekokat,foleg sc1,wc3..itt meg amikor Zerathul bebofogi hogy -szokas szerint- a mi kezunkben van az univerzum sorsa...jajj,ne mar...arrol nem is szolva,amikor harcol Kerrigannel...na majdnem azt hittem vmi fantasy-t latok...)