\'Dead


Action-RPG a spore alkotóitól
  • Jeffjohnson
    #83
    Szerintem senki se vegye komolyan ezt a hsz-t! Először is mert szörnyen van megfogalmazva. Általában nem szoktam az ilyesmivel foglalkozni de ez borzalmas (kicsit összeszedettebben legközelebb ha lehet). Másodszor pedig félrevezető amit ír.

    -A hőseid szintje a felszerelésüktől függ (ruha,fegyver..stb.)

    -A "cuccok" random módon esnek.Bossból több is esik de mezei mobokból is eshet nagyobb szintű. Bossokkal ha jól emlékszem négyes számú küldikben lehet találkozni pl:1-4 , 2-4 stb.

    -Minden map végén van választási lehetőséged vagy kéred a "cuccot" amit kis sorsorlás után megkapsz (minél nagyobb a szám annál jobb kategóriákat felette lehet olvasni) vagy rákattintasz a continue-ra és azzal növeled az esélyed 1 nagyobb "cuccra" ill. 2 sorsolás lesz. Összesen 4x teheted ezt meg 4 mapot köthetsz így össze magyarán a végén nagyobb esélyed lesz a jobb
    "cucc" megszerzésére és értelem szerűen 4 "cuccot" sorsol. Ami viszont a probléma ezzel, hogy nem tudsz közben új fegyvereket, ruhákat stb. felszerelni ill. az elején nem is tudsz 4 szintet "összekötni" mert a hajód folyamatosan fejleszteni kell.

    -Hajódat az Arsenal gombra kattintva tudod fejleszteni ott megnyitod az inventorit és jobb alján lévő 3 fül közül az elsőt választod ott vannak a hajó fejlesztések.

    -Skilleket az első pár küldi alatt megkapod onnantól minden lény minden skilljét alkalmazhatod.

    Ime 1 oldal ahonnan az angolul kicsit tudók sok hasznos infót kaphatnak:
    LINK

    Ha van még kérdés szívesen segítek.