Darkspore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-A hõseid szintje a felszerelésüktõl függ (ruha,fegyver..stb.)
-A "cuccok" random módon esnek.Bossból több is esik de mezei mobokból is eshet nagyobb szintû. Bossokkal ha jól emlékszem négyes számú küldikben lehet találkozni pl:1-4 , 2-4 stb.
-Minden map végén van választási lehetõséged vagy kéred a "cuccot" amit kis sorsorlás után megkapsz (minél nagyobb a szám annál jobb kategóriákat felette lehet olvasni) vagy rákattintasz a continue-ra és azzal növeled az esélyed 1 nagyobb "cuccra" ill. 2 sorsolás lesz. Összesen 4x teheted ezt meg 4 mapot köthetsz így össze magyarán a végén nagyobb esélyed lesz a jobb
"cucc" megszerzésére és értelem szerûen 4 "cuccot" sorsol. Ami viszont a probléma ezzel, hogy nem tudsz közben új fegyvereket, ruhákat stb. felszerelni ill. az elején nem is tudsz 4 szintet "összekötni" mert a hajód folyamatosan fejleszteni kell.
-Hajódat az Arsenal gombra kattintva tudod fejleszteni ott megnyitod az inventorit és jobb alján lévõ 3 fül közül az elsõt választod ott vannak a hajó fejlesztések.
-Skilleket az elsõ pár küldi alatt megkapod onnantól minden lény minden skilljét alkalmazhatod.
Ime 1 oldal ahonnan az angolul kicsit tudók sok hasznos infót kaphatnak:
LINK
Ha van még kérdés szívesen segítek.
Véletlenszerûen dobálja a cuccokat. Illetve sokféle kombináció van, lehet a név szint kaszt stb ugyanaz, és tulajdonságban egy pici eltérés.
Én a felesleges cuccokat elasom mindig, lvl lépéskor old fel (nem tom minek nevezzem) skill-eket azokat lehet venni rajt, illetve egy egy cuccot.
Ha megcsináltál egy mapot érdemes utánna a duplázós részt megcsinálni.
(ha vége ak két helyre katinthatsz, pl. lvl 30 másik meg lvl 32 na az egy plusz pálya megcsinálod akkor két cuccot kapsz nem egyet és magasabb szintûeket.
Na de a lényeg, hogy cuccokat mindegy kivel veszed fel, van olyan amit mindenki tud használni. De két ahogy néztem két féle csoportosítás van.
Az egyik a típusa, pl vágó, vagy ütõ vagy szúró, a másik pedig hogy számít a "kaszt" is. pl. bio, tûz, necro stb.
Lények, ugye ahogy szintet lépsz map végén láthatod, hogy az összes összegyûjtött xp-t megkapod, így szintet lépsz, nem a lény hanem "te". Na ilyenkor old fel magasabb szintû lényeket. Viszont van egy kezdetleges lényeg, (elsõ kõrben oldotta fel azzal megyek) lvl 15-ös, már, de amit most oldottam fel az alapból erõsebb kategóriában volt, viszont lvl 0. Na itt a lényeg, hogy õk viszont könyebben lépnek szintet ahogy észre vettem. Pont azért hogy ne legyenek hátrányban. pár kill és már 2-3 szintet ugrott. Majd figyeljétek meg.
Kicsit össze visszának tûnik amit írtam, bocsi ha nem világos elsõre, sajnos itt annyi féle lvl-t számít hogy nehéz pontosan megnevezni. :)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
2. Nem. DNA a fizetõeszköz
3. Map közben csak 3 közül választhatsz amit magaddal vittél
4. Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyforma erejûek legyenek igen.
Editort csak mapok közt lehet használni? Ha nem, akkor hogy lehet pályán?
A DNA-t gyûjtve minden hõs fejlõdik?
Hõst lehet cserélni?
Jól érzem, hogy érdemes elosztani az itemeket, hogy minden hõsöd tartsa a szintet?
All hail the double x!
All hail the double x!
Még 11óra 26 perc :)
5669-3SR9-9YDH-DHUD
CAED-RLAP-RVBH-H2UB
8J28-Z79R-WZQ9-TVM4
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
tegnap óta :(
Fórum | Twitter feed
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
A legelsõ részen mentem végig (kb mozgás, támadás tutorial) ill. három lényt tettem a csapatba és elindultam egy pályán. Bár azon kb 5 percet mentem mert kidobott.
Eddig egész jó(lenne)
2500+ ember pár perc alatt letérdeltette az új szervert
na ez volt a lényeg és természetesen mondanak valamit diablót jelenleg is játszom bneten
sajna a server most pár perc után leállt :(
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
egy kérdés single lesz benne vagy akkor csak multis ... lesz ez is?
köszönet !!!
20perc és indul a szero ha minden igaz
Spore motorjával fog menni.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
All hail the double x!