Bioshock: Infinite

10804749371363831955.jpg
  • Broafka
    #1882
    nah, kaptam valakitől egy magyarázatos videót (amit szerintem ki lehetne tenni a bannerba, vagy alá), mert így viszont a storyja zseniális. Szerintem ezt még magyarul is kicsit nehéz megérteni, nem csodálkozok magamon, hogy nem igazán esett le a tantusz sok helyen, hogy így angolul miről szól a játék.
    Viszont a játékmenet (meg hogy úgy volt, hogy valami előzmény lesz, vagy én nem is tudom, és köze lesz Rapture-höz, pedig nem igazán) az nem igazán jött be:
    A legtöbb vigor szerintem használhatatlan, mert alig sebeznek és egy csomó sót elhasználnak (egyedül a kos rohamosat használtam előszeretettel, meg néha a gép megszállást). Elméletileg lehetett volna kombózni őket, de már így is 600 fele kellett figyelni. És a fegyverekkel így is jól el voltam. Ráadásul az örökös keresgélések, és szükségesek is, hogy legyen elég pénzed fejleszteni. Nem is értem, hogy az mit csinál, aki sok mindent szeretne használni, mert én mondjuk használtam kb 3-4 fegyvert, és tulajdonképpen 1 vigort. És a végére már kicsit unalmas lett nekem. Viszont ezeken a kábeleken való utazások nagyon bejöttek, volt hogy csak köröket csináltam :D
    Az, hogy ennyire nincs köze Rapture-höz, az már kicsit kiábrándító :(