Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
meg amikor megkérdi a létránál, hogy most itt mit kell csinálni?

VAJON?

elfûrészelni a lábát, vazzeg....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
persze mind HD... haha

<#eljen>
Frank99
ugye, ugye..

a fõ, hogy bennelegyekaTVben (tubban stb...)....annyira átlátszó...

a reklámot amúgy reptetni kéne innen(is) de sebaj...

Frank99
na persze..

:-)))))))))

DarkSector
Azért valami van benne 1-2 nap alatt 3 játékból gameplay, csak így sitty-sutty, semmi elõzmény.
De mindegy nem ítélkezem, de furcsa KriszHD és a GTV vagy ki a tököm is akkor jön ha beszúrja a izéját.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez hímsonib.. hísmonivizm..hímsonizivm..

Õ egy csaj aki videójátékokkal játszik na.

every damn day

DarkSector
Igen?
Mert TR vidije is volt.
Hehe.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hoppá , van hozzá magyarítás!<#hamm>
FIGYELEM!!

LELKES TESZTELÕT KERESÜNK A MAGYARÍTÁSHOZ!!

RÉSZLETEK:
https://www.facebook.com/BioShockCentrum

JELENTKEZÉS PRIVÁTBAN!
Néztem ezt a trailert a yutubon,nem emlékszem ilyen részek lettek volna game-ben,meg volt egy másik lovas rész is ,az egyik elõzetesben,azzal sem találkozhattunk.
http://www.youtube.com/watch?v=J_gEzOZKyE4&feature=player_embedded#!

Frank99
a Dead Space 3-ba is csinált egyet, ott van a topic tetején...
szerintem ez reklám....

nem hiszem, hogy nagy hirtelen egy csaj minden játékot kipróbál, és azonnal videót is csinál belõle...

DarkSector
Munkatársaim azért jórészt facebook-on vannak, néha kisebb dolgokkal játszanak.
És már ott látom mennyire laikushoz képest képbe vannak a dolgokkal, Szóval igenis az informatika a nõknek is megy/való.
Aki mondjuk klánokat ismer, cod/bf az is összefuthat lányokkal. És sokan meglepõen jól küldik.

Egyetértek. Nagy ódivatú berögzõdés, hogy lányok/nõk nem játszanak. Ismertségi körömben is vannak hc és kevésbé hc nõi gamerek, valamint youtube-n is vannak jó nõi játéktesztelõk. Szal ez, hogy nem áll jól egy nõnek, ezt én se tudom megérteni 😄
DarkSector
"Nem áll jól egy nõnek igazából ennyi."

Miért is nem?
Ez butaság azért, nõk-lányok ki hogy mondja is keményen vagy alkalomszerûen szoktak játszani, meg egyébb férfiasnak beállított dolgokat, nem személyes tapasztalat de fordítva is elõfordul.
Persze ha neked ez megdöbbentõ, szíved joga.

Mondjuk azt nem vágom miaz hogy odaültetnek egy gép elé valakit?
Terrorizáltnak láttad a videót?

én csak elsõnek más topikban meglátva hirtelen elkezdtem aszociálni egy közutálatnak örvendõ illetõre (a kis dínóra), ami szerintem megintcsak parasztság, ezt még haveroknak is a szemébe mondtam/mondom ha látom , hallom hogy a dolgain viccelõdnek.
Kicsit gyerekesnek tartom már, meg külön fórumokon ezt tovább görgetik sokan.
Nem is mondom kirõl van szó, bár tudja mindenki szerintem.

Én is pár dolgát furának tartom de nem vicccelõdök rajta.

Na szóval õ szokta ezt a formát használni, hogy "......(HD) (M)", amikkel eddig találkoztam legalábbis.
Ennek a slengnek még nem fejtettem meg a jelentését, de nem is fontos.
De láttam nem õ az, lehet nem is õ találta ezt ki.
Mindegy 1 szó mint 100......

Nem áll jól egy nõnek igazából ennyi. A vak is látja, hogy beültették, hogy motyogjon valamit a videó alá 😊
DarkSector
Ja nem, bocs ha félreértelmezhetõ volt.
Senki nem szorul védelemre, csak sok mindentõ má kivagyok, mert hangosan indul a videó és?
Meg más helyzetben is irok ha ilyen apró izébõ van elefánt.

Tudod gurul a hógolyó.

Videót nem néztem, szóval nem védem, nem támadom, mert a címbõl látom hogy egy sima gameplay.
Végigtóltam már a játékot, kicsit még itt-ott megnézegetek 1-2 dolgot benne, de újat már nem látok gameplay-ekben.

Lenne 1-2 tanácsom, ha megengeded. Legelõször is csak annyit mondanék, hogy alapból elõnnyel indulsz a hímnemû játéktesztelõkkel szemben, mivel lány vagy és ráadásul a hangod is szép. Ne érts félre, ez nem hímsovinizmus a részemrõl és nem is azt állítom, hogy azért csinálod a videókat, hogy a férfiak csöpögjenek, de amit tény az tény. Ha jól érzed magad és élvezed, hogy ezeket a videókat csinálod, akkor annak csak örülök és jó szórakozást kívánok. Ha azonban komolyabb nézõseregre vágysz, akkor azt ajánlom, hogy kicsit összeszedettebben beszélj a videók alatt, ha kell akkor akár írd is le a gondolataidat és aztán olvasd fel a videók alatt, az improvizálás helyett. Nem sértésbõl írom, csak tanács.

@DarkSector
Szerintem arra gondol, hogy csak azért nem mondod a videóra, hogy sz.r, meg azért véded, mert hölgy az illetõ.

DarkSector
Bocsesz, ezt a poént nem vágom. 😄
Milyen hangokra gondolsz? 😄

Frank99
szerintem ha egy jó hangú lány feltesz bármit, neked csöpög :-))))

a jó hang kevés...

Frank99
vicc, ne is haragudj :-)

DarkSector
Naná, de mi ebben a furcsa még mindig nem értem. 😄
Eleve értelmetlen volt a kérdés, hiszen ott hever mindenhol az érme, és naná hogy õ is felszed valamennyit hiszen van keze. 😄

Fogd fel úgy, hogytök mindegy.

every damn day

Fogd fel úgy, hogy a földön talált pénzérméket dobja nekünk, amiket mi ott felejtünk, nem veszünk észre.
Huhh...😄
PiszkosFred
Fogd fel ugy, hogy osszeszedi azokbol a hullakbol es targyakbol, amelyeket te kihagysz 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DarkSector
Ja sorry. Az utalást én másra értelmeztem.
Az ugyanonnan szedi ahonnan te, vagy én vagy más, ott van amindenhol...

Tiszta pénzérme a játék.

Seth
Még mindig nem értem hogy jön ez ahhoz,hogy Elizabeth néha odadob neked egy talált pénzérmét ?

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Hogy nem kell mindig más magánéletben kutakodni, magyarul. 😊

Seth
Már megint mirõl beszélsz ? 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Ez miért fontos?
Mert az annyira sok lóvé? 😊

Csak nekünk sok, egy normál fizetésbõl semmi szinte.
Neadj isten külföldi melóból.
Kicsit privát ügy. 😛

Jo ez a game de a 'kislyány' honnan adogatja ki a több kilónyi pénzérmét,a bugyikájából?<#vigyor5>
😊
DarkSector
Picit hangosabban kezdõdik, de nem kell feltétlen leszólni ezért, akinek nem tetszik ne nézze meg azt ennyi szerintem.
Vagy gondolom.

Miért? Többieket se értem 😄 Milyen hangosan hallgatjátok ti a videókat 😄
szucsy89
szívrohamot kaptam...
DarkSector
Sir!

No!
DarkSector
Ne gurítsuk a hógolyót azért.

Csak úgy töri a magyartot 😄
Fpocok
A fülem szétrobbant. Köszi bazz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok! 😊
Készítettem egy videót a Bioshock Infinite-rõl. Remélem tetszeni fog nektek! 😊 Iratkozzatok fel ha tetszett 😊
Puszin Nika.

Milyen köcsögség már, hogy nincs minden automatában összes fejlesztés. ha meg pont annál az automátál nincs annyi pénzed, szoptad 😄
Nálam különben volt egy olyan bug annál a résznél, hogy nem befejezettnek mutatta mellékküldit, miután megtaláltam a rejtekhelyet. Gondolom az volt a gondja, hogy elõbb találtam meg a kódos könyvet és utána a kódot. Amikor átmentem a következõ területre, csak akkor tûnt el a küldi. Mindkét végigjátszásomnál ez történt.
Köszi, miért nem láttam ezt eddig? :S

wedge31
O betü alapból és ott mindent megtalálsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Most játszottam végig a játékot. Nekem nagyon tetszett, talán nem annyira mint a Bioshock elsõ része, de azért ott van az emlékezetes játékok közt.

A történet, a grafika egyedisége szuper, Elizabeth (<3) pedig a legtündéribb szereplõ akivel valaha játszottam, ami negatívum volt az, hogy ha lecsupaszítunk mindent akkor tényleg csak egy sima fps, megyek a kövtekezõ pályán lelövöldözök mindenkit és megyek tovább emlékezetem szerint az elsõ részben ez nem így volt ott azért több "kaland" elem volt.
Két kérdés: A felvehetõ tárgyak (kalap, ing stb) meg lehet nézni valahol? A voxophone-okat meg lehet hallgatni mégegyszer, ilyet sem találtam a játékban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Bank of the Prophet-ben a hatalmas páncélszekrény ajtótól balra indulj a folyósón, majd megint balra és egyenesen, ott találsz egy szobát/irodát hullákkal és egy asztallal, checkold az asztalon lévõ dolgokat, onnan Elizabeth már dekódolja.

Lenne egy kérdésem illetve egy észrevételem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
másodszorra viszem végig a játékot és most sokkal jobban figyelek a részletekre, de lehet, hogy most elkerülte a figyelmemet egy dolog, nos hát emporiában vagy hol a szöszben vagyok, most mennék lemetszeni Lady Comstack kezét, a kérdésem pedig az lenne, hogy hol van a környéken a titkos írással leadott Vox üzenet a falon? a kis könyvet már megtaláltam de az írás nincs meg
illetve amikor legelõször a First Lady fedélzetére lépünk vagyis inkább elõtte ha az ember körbenéz szép nagy panorámát talál de a gondom az lenne, hogy mintha a táj ismételné magát, többször felbukkannak ugyan azok az elemek egy-egy lebegõ szigeten, mint például egy forgókerék egy nagy szobor mellett (ami lehet, hogy a kis védencünkké volt)
PiszkosFred
Dream of the Sky

Csak szigoruan vegigjatszas utan, a klip spoileres tartalma miatt 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”