Bioshock: Infinite

10804749371363831955.jpg
  • vrtg
    Machinegun + shotit tudtam csak fejleszteni maxra, ezen kívül rpgre meg sniperre raktam egy-két pontot többire nem volt pénzem. Ja meg a varjas vigort is kifejlesztettem fullra a jó kis stun miatt, az is elvitt egy rakás pénzt. Handcannon, sniper tényleg erős, de túl lassú, csak nyílt terepen távolról vagy fedezék mögül szoktam használni vagy ha nincs más. Nagyobb csoportok ellen esélyem sincs vele, mert pajzs hiába van lvl 7 körül nagyon hamar lemegy, utána meg megfingatnak ha nem vonulok vissza.
    Meg a másik probléma, hogy 1999 modeon egy emberre fél tár lazán elmegy mgből, sokszor még fejlövésből is több kell sniperrel, mert először csak sisakja repül le Az ilyen mortaros genyákba meg még több kell, legalább 5. Shotival is csak akkor döglik meg egy lövésből ha a pofájába mászok, pedig fullos az is. Az ilyet mondjuk annyira nem csípem mikor a nehezebb fokozat azt jelenti, hogy megötszörözzük az ellen hpját, ahelyett hogy okosabbak lennének. A durvább bossféléket is eddig úgy tudtam kinyírni, hogy vagy bekempeltem egy automata mellé és folyamatosan nyomattam magamnak az utánpótlást, vagy addig rohangáltam körbe-körbe amíg a summonált turretek lekaptak mindenkit. Mondjuk igazából nem panaszkodom, inkább nekifutok ötödjére is egy résznek ha kell, mintsem 5 óra alatt végigrambózzam az egész játékot nulla kihívással.