Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Csak nagy átlagban az ilyen topikokban a technikai részekkel vannak elfoglalva a legtöbben.

DarkSector
Bár engem nem zavar a window mod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Háde ez nem hülyeség, csak annyi hogy nem feltétlen határozza meg a játék értékét, a felszín nem minden, de nem akkora baj ha megemlítjük.
A játék történetérõl nem tudok vitatkozni mert nem is akarok, és végig sem vittem, de annyira mentem már hogy a látványt láttam.

Feltéve ha valóban maxon megy, mert a beállítások legalábbis maxon vannak nekem.
Gondolom nem virágbolti hiba.

Nem is baj ha nem durva a látvány, technika, legalább megy sok fps-t...pl: Dishonored, csak ott a bibi hogy nem megy sok fps-t, valamiért lassú, pedig ez nem akkora teher, legalábbis látványra nem tûnik akkora sóhajnak hogy elfusson a játék maxon, de nem fut. 😊 Vagyis elfut maxon csak leszedem ablakba...

No meg az egérlagg miatt. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HeadHunter86
Még melóba vagyok, valamivel el kell ütni az idõt 😄

HeadHunter86
Mondok jobbat, még a Bioshock 2 is a 2.5-ös motort használta. Tessék olvasni

MerlinW
Kaptunk egy szuper játékot, és ti már megint a hülyeségeken vitatkoztok ahelyett, hogy élveznétek😊

[merlinw.org]

DarkSector
Ja bocs. 😄

Az iskolában régen a 2.5-ös átlagot már felfelé kerekítették 😄
DarkSector
Linken 3.0

Csak általánosságban, nem a te hsz-dre "ment volna" 😊
HeadHunter86
Modified 2.5 mióta egyenlõ a 3-mal????? Akkor talán 3-mat írnának mindenhol és nem 2.5-öt.

DarkSector
Oks akkor 2.999.
Ez mégnagyobb szégyen, hogy most, elvileg ezzel a 3.5-el nem voltak képesek elõrébb lépni.

Ez csak egy része a játéknak, értem hogy a story...bla...bla...bla, de nem mondtam hogy csak a grafika számít, mielõtt megint felelsleges köröket futnátok, hogy idõtlen a grafika, meg a hangulat.
Nem lényeg.

DarkSector
Nem értem a mondatot.

HeadHunter86
Attól még nem a 3.0-ás Unreal motor hajtja. Hanem a 2.5. Csak gondolom már nem akarták átültetni az egészet 3.-ra mert késett volna még vagy fél évet, inkább csak gyors belepakoltak 2-3 effektet a 3-ból.

"vagyis 3.0" xDDD
A motorban rejlõ lehetõséget batár nagyok, úgyhogy aki fikázza elõbb olvasson utána. Igazából ennyi.
DarkSector
Modified 2.5, nem sima 2.5, vagyis 3.0

Myselor
okés köszönöm😊
HeadHunter86
Errõl beszélek, amit az utolsó elõtti sorban írsz. De mindjárt mondják itt nekem hogy ez már hangulat 😄 Pedig ettõl lesz jó egy játék. Nem azoktól a faszságoktól amikkel az ilyen Crysis szintû játékokat adják el, fél óra után meg a hátad közepére se kívánod a játékot.

DarkSector
Tuti. 😊

Ha nem muszáj én sem írok baromságokat.
DarkSector
Igen a 3.0 a 2.5-bõl lett, vagyis köze van hozzá, ahogy a 2.5-nek az 1.0-hoz, hiszen abból fejlõdött, a motor nem határozza meg a minõséget, a minõséget a motorban rejlõ lehetõségek kihasználhatósága határozza meg.

HeadHunter86
Nono. Az igazság az, hogy 2.5-re épül, ezt túrbozták fel, és kapott még pár effektet a 3-mas motorból is. Pl. a víz modell.
Én inkább 2.5-nek mondanám, mert az az alapja a motornak.

MerlinW
Amint lesz egy kis idõm rá, összeírok egy szösszenetet.

[merlinw.org]

DarkSector
"Infinite-ben sok a szabadtér, azért tûnik másnak"

Sejtettem.
Ettõl még igazat írtam.

Várj, lehet, hogy végül 3.0 lett közbe belõle 😄
Nem tudom 100%-osan értelmezni.
DarkSector
Szar a link:

Unreal 3.0

Nemtudom a 2.5-et honnan szedted, az max ps2-re, mostani generáción Unreal 3 volt.

MerlinW
Most néztem meg, mindhárom rész csont ugyanúgy néz ki technikailag. Infinite-ben sok a szabadtér, azért tûnik másnak. Egyébként szinte semmi sem változott az elsõ rész óta, ami a grafika stílusát tekintve nem is baj, gyakorlatilag az örökkévalóságig idõtálló, ahogy a cell shaded játékok is.

Magyarul totál felesleges ezen vitázni.

Én csak azt sajnálom, hogy sokan nem látják/értik azt a aprólékosságot, részletességet, mûvészetet, amit ebbe a játékba beleálmodtak, beleraktak.
Valamint ismétlem, ennek a játéknak a 60%-át a sztori adja.

[merlinw.org]

DarkSector
Nem feltétlen kell, de ettõl még a régebbi részek jobban néztek ki.

DarkSector
Csakhogy ez nem szép, ha télleg az lenne amit írsz a házak is szebbek lehetnének, sok low dolog van a játékban vagy nekem szar a vga-m.

HeadHunter86
Ohh shit 😄 Nekem ezen akadt csak meg a szemem: "we've moved to Unreal Engine 3.0, we've done a lot of modifications on top of it"
Közbe olvasom, hogy ezzel csak az E3-on verték a mellüket.

CalebJoe
Ja jó, nem kell ahhoz jó grafika hogy az egész atmoszféra jó legyen és ebben nagyon is jó lett az összes Bioshock.
HeadHunter86
Én meg a dizájnról beszéltem és nem a hangulatról.
Attól mert összehánynak egy rakás effektet attól még randa marad a játék. Megfelelõ tálalással viszont még egy csúnyácskább játék is lehet szép.
Csak jól kell alkalmazni õket. Crysis pont hogy átesett a ló túl oldalára, már szinte kifolyott a szemem tõle.

DarkSector
Igen aim assist kikapcsolható, ahogy szinte minden másik játékban, csak régebben volt olyan hogy automatán on volt.

Pont az 2. sorban van, hogy 2.5 <#nevetes1>
DarkSector
Nemtudom, én látványról beszéltem eddig, a hangulat egy szubjektív dolog, nekem a TR hangulata joobban bejön mint ez a futurisztikus múlt stílus.
De én elsõnek látványt néztem másba nem mondtam véleményt.
Ez sem ronda, hanem átlagos, a Bio1-ben lehet nem volt sok tág helyszín, lehet azért, de az szebbnek tûnt, itt valszeg a nagy nyitott terek miatt csúnyácska, meg túl világos minden, ott szebbek voltak a színek stb.

HeadHunter86
Jó lesz az 3-nak is... LINK

CalebJoe
hát hangulatban majdnem hogy ver mindent az utóbbi években (fps játékokra gondolok)
MerlinW
Kikapcsolható:

\Documents\My Games\BioShock Infinite\XGame\Config\XUserOptions.ini

2 helyen is át kell írni, keress rá az AimAssist-ra.

[merlinw.org]

Az Unreal Engine 2.5-tel? <#fejvakaras>
DarkSector
Hanulat szubjektív.
Bulletstorm messze jobb és Unreal.

HeadHunter86
Amúgy este direkt megnéztem ezt az AUTO-AIM-es dolgot. Csak elõször segít rá mikor belenézel a célkereszbe. Ha nem nézel ki belõle már nem. Szerintem nem zavaró. Bár ha lenne opció én is kikapcsolnám. De azt hittem durvább "cheat" ez.

DarkSector
Bio1.

Nekem sem voltak jók a Konzolokszervize által tegnap kiküldött kódok. Ma délután írtam nekik egy normális hangvételû levelet, egészen pontosan 13 perc múlva küldtek új kódokat. Látom, sokan a sárga földig lehordták õket egy hiba miatt (amit valószínûleg nem is õk követtek el), ezért gondoltam szólok, hogy készségesen orvosolják a hibát, csak egy levélbe kerül.

HeadHunter86
Most épp a grafikáról beszéltem pedig. Én nem estem hanyatt a grafikájától. Fõleg az autós részeknél, meg a nagy bejárható területeken. Na ott látszott mennyire el van nagyolva az egész, hiába a hiperszuper feature-ök.
Egy Tomb Raider, vagy egy Assassin's Creed 3, sokkal szebb nekem. Vagy ott a Hitman Absolution. Most hirtelen ezek ugrottak be.

CalebJoe
már nem azért de azt mi nem veri oda? grafikában verhetetlen de csak ennyi
HeadHunter86
Technikailag tényleg nem a TOP, viszont amit hangulatban átad ez a grafika az még a Crysis 3-mat is odaveri. Gondolok itt a fellegekre, hogy mennyire jól néz ki. Design nálam sokkal többet számít manapság, mint a grafika technikai oldala. ( szögletes élek, stb.)
Nálam csak az animációk "szögletessége" negatívum kicsit.
Ja a zenérõl még nem is áradoztam, szerintem eszméletlenül zseniális a játék zenéje. Nagyon egyedivé varázsolja.

Myselor
nem tudok egyetérteni,hihetetlenül látványos és szép a játék,semmiképp nem lépett vissza,rakd fel az 1-t és majd utána mond ugyanezt😊
Na mondj, 1-et is. De jól gondold át.