2091
Bioshock: Infinite

10804749371363831955.jpg
  • Myselor
    igazából mik ezek?meg miért van ehez season pass?jön majd story dlc?:|
  • mester1987
    Akit érdekel: DLC Pack

-Comstock's China Broom Shotgun
    -Industrial Revolution Rewards Pack
    -Season Pass
  • Myselor
    hehe,beteg.amúgy teljesen igazad van,fantasztikus játék lett:)
  • grimm13
    igen, bár épp ezért "halkan tapsoltam" (engem mondjuk nem zavart, fülesben alig hallom a külvilágot xD )
  • Myselor
    a másik szobából meg biztos örültek neked vagy az asszony bárkivel is élsz így fél 2kor tapsolni jó dolog xd
  • MerlinW
    A nehézségi szintnek semmi köze az anyagi részhez. Könnyű fokozaton sem tudsz mindent megvenni a játék végéig. Vagy fegyvereket, vagy képességeket fejlesztesz. Mindkettőt lehetetlen kimaxolni.
  • grimm13
    Most vittem végig és állva tapsolta a stáblista alatt !! Ezt teljesen megérte megvenni !
  • mester1987
    Ha így sem tudjátok mire gondolok, akkor tárgytalan majd úgyis rájövök a játék végére...
  • mester1987
    Az előző 2 részben azért kellett és tetszett is ezért kérdem.
  • mester1987
    Nem értitek. Bölcsebben kell gazdálkodni vagy nem?
  • JethroHUN
    Úgy írod mintha nem lenne szerepe...
  • MerlinW
    Nem kap, de nem is értem mire gondolsz.
  • mester1987
    A begyűjthető pénz nem tudod, több szerepet kap így?
  • HeadHunter86
    Elkezdtem másodszorra, 1999 modban. Na itt aztán van kihívás :D Ügyeskedni kell nagyon, pedig még csak a legelején vagyok :D
  • vrtg
    Jó, a játék harmadáig mondhatni piskóta a dolog, de később már nem lesz ilyen egyszerű mikor 3 osztag páncélos jön, a mortaros kiszed cover mögül, plusz még hajóról is lövöldöznek meg egy handyman is kerget. :) Legvégén már sokszor csak menekültem, bár meglepő, hogy az utolsó nagy csatánál csak egyszer haltam meg, pedig az elég kaotikus volt. Egyébként az elején én is ezt a csapdázást csináltam, aztán rájöttem, hogy sokkal egyszerűbb a stun + dara kombóval megfektetni mindenkit, így gyakorlatilag a murder of crows, shock jockey, possessionon kívül nem is használtam mást.
  • kill3r21

• Fpocok
    Szerintem nem volt rövid. Sőt... hosszú is volt. Egy csomó időhúzás volt a sztoriban.
  • MerlinW
    Ha hosszabb lenne unalmas lenne:)
  • mester1987
    Nem rövid, csak többre vágyunk már :D
  • grebber
    Hát ilyen 4-5 órás Sniper Ghost Warrior meg Walking Dead SI mellett nem rövid.
  • kill3r21
    8-9 órás fps a mai világban nem nevezhető rövidnek, nem? :D
  • Tatyla
    végére értem én is szép volt jó volt csak rövid...
  • Tatyla
    video beállitásnál ot van hogy reconfigure brightness
  • barmi
    egy olyan problémám lenne, hogy szerintem rosszul állítottam be a világosságot a játék első indításánál és nem igazán találtam az opciók között ilyen lehetőséget :( Lehet ezt utólag módosítani valahogy ? és lenne még egy kérdésem! kameraforgásnál elég durva sorcuszásokat látok a monitoron (vízszintes sorcsúszás), az grafikai beállításokban van erre valami orvosság ? köszi a gigyelmet és az esetleges válaszokat !
  • kill3r21
    szanaszét....:D
  • HeadHunter86
    Ha képként nem megy, akkor: LINK
  • HeadHunter86
  • HeadHunter86
    Wooow.

• HeadHunter86
    Credits végéről:

Csodálatos ez a csaj, és a hangja is.
  • HeadHunter86
    Leszedtem a: Gary Schyman - Bioshock Infinite Soundtrack, és a The Original Songs Uncovered (Tracks Inspired By Bioshock Infinite)
    Zseniális.
  • MerlinW
    Senki sem halhatatlan. Viszont így van a játékban izgalom és kihívás, nem ész nélküli rambózás.
  • MerlinW
    Ez butaság. A játék harmadánál tartok 1999-ben, és minden "kis" ellen 2-4 lövés. A fejüket lődd mindig. Bujkálj, stb. Ez a mód taktikai covershooter:) Ja és használd a tűzcsapdát és a varjakat. Ha magadhoz tereled őket, akkr 3-4 ellent meg tudsz ölni egyel.
  • HeadHunter86
    Basszus. Kirázott a hideg a játék végén! Ez egyszerűen hatalmas volt.
    A creditset meg tessék szépen végignézni!
  • bluesfool
    Sziasztok,
    Szeretném kérdezni aki már vágig vitte,jelenleg Comstock házánál tartok, van még vissza a játékból , ez a rész még nem a játék vége ugye ?
  • JethroHUN
    Hátha neked az játék, hogy az ellen szinte hallhatatlan, és akár max shield-hp fejlesztéssel 1hitel, akkor hajrá
  • vrtg
    Machinegun + shotit tudtam csak fejleszteni maxra, ezen kívül rpgre meg sniperre raktam egy-két pontot többire nem volt pénzem. Ja meg a varjas vigort is kifejlesztettem fullra a jó kis stun miatt, az is elvitt egy rakás pénzt. Handcannon, sniper tényleg erős, de túl lassú, csak nyílt terepen távolról vagy fedezék mögül szoktam használni vagy ha nincs más. Nagyobb csoportok ellen esélyem sincs vele, mert pajzs hiába van lvl 7 körül nagyon hamar lemegy, utána meg megfingatnak ha nem vonulok vissza.
    Meg a másik probléma, hogy 1999 modeon egy emberre fél tár lazán elmegy mgből, sokszor még fejlövésből is több kell sniperrel, mert először csak sisakja repül le Az ilyen mortaros genyákba meg még több kell, legalább 5. Shotival is csak akkor döglik meg egy lövésből ha a pofájába mászok, pedig fullos az is. Az ilyet mondjuk annyira nem csípem mikor a nehezebb fokozat azt jelenti, hogy megötszörözzük az ellen hpját, ahelyett hogy okosabbak lennének. A durvább bossféléket is eddig úgy tudtam kinyírni, hogy vagy bekempeltem egy automata mellé és folyamatosan nyomattam magamnak az utánpótlást, vagy addig rohangáltam körbe-körbe amíg a summonált turretek lekaptak mindenkit. Mondjuk igazából nem panaszkodom, inkább nekifutok ötödjére is egy résznek ha kell, mintsem 5 óra alatt végigrambózzam az egész játékot nulla kihívással.
  • Tatyla
    handcannon+sniper erre esküszöm :)
  • JethroHUN
    Rossz fegyót használsz... 2 dmg upgrades, sniper, handcannon, shotgun = 1 lövés bárki (kivéve a patriot és handyman) A carabine se rossz, ahhoz 80 ammo van. Meg van +50% fejlövés nadrág vagy cipő.
  • xido
    Még elég elején járok úgymond,de amikor ilyen nagyobb ellen-hullám jön,mindig kiszórok 1-2 "megdelejezést",hogy öljék egymást,míg fedezékbe vonulok:)
  • rhazid
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én Carabine-nal meg Sniper-rel nyomattam annál a résznél(most visszagondolva lehetett volna valami jobbat is kitalálni) de így is másodjára sikerült, párszor meghaltam bár de meglett.(+25% dmg ironsightba, +50(?) dmg critical hitnél eléggé megdobja a dolgokat, carabine fejes normál emberkén ~ 1100 dmg :qq)