#214"Nem csak én mondogatom nézz fórumokat stb amik a böngészőkről szólnak.... ."
Egyet mutass, konkrét hozzászólásra. Én is néha beleolvasgatok indexes és egyéb igénytelen helyeken a kommentekbe, de általában az Opera neve fel sem merül soha. Még mindig az évekkel ezelőtti "Firefox biztonságos, IE szarfosbughalmaz és nembiztonságos" közhelyek mennek. Néha becsúszik egy "Chromealeggyorsabb azthasználjamindenkiakimenő"
Amikor valaki megemlíti az Operát, akkor 10-ből 3-an azt mondják, hogy fizetős, nem kell, 5-en azt, hogy nem működik vele az oldalak 90%-a és 2 ember megjegyzi, hogy nincs benne adblock, vagy nem működik a jelszókezelője vagy hogy xy addonjait nem tudja az Opera.
Ebből a 2 emberből az esetek többségében Opera felhasználó lesz, miután leírtuk, hogy az említett addonok funkcionalitását alapból tudja az Opera és/vagy van rá userJS.
"telefonnál sem szeretik sokan azt hogy tele van mindennel amit esetleg nem használ."
Ilyet egyedül nagymamámtól hallottam, mikor megörökölt unokatestvéremtől egy Nokia 6600-t. Aztán azóta is a legnagyobb megelégedéssel használja, miután megmutattam neki az alapfunkciókat.
És ez még nem is a legjobb példa, mivel a régi Symbianos telók jóval lassabbak voltak, mint az S40-esek, ő erre még mondta is viccesen, hogy ez nem érdekli, mert nem siet ő már sehova.