• Airbus A380
    Attól függ honnan nézed a FF népszerűsége egyértelműen annak köszönhető hogy bővíthető. Az operások mit irogatnak? Csináld ezt csináld azt hozz létre ezt meg azt, az átlag ennek a felét se érti,pl amit penge írt alább ha visszamész a video letöltéssel kapcsolatban, baromira gőzöm sincs hogy mit akar mondani. Lehet hogy neki meg 1 két egyetemista informatkai szakzseninek természetes, de attól még nem biztos hogy mindenkinek az az opera bonyolultsága. Ehelyett az én példámnál maradva pl csak felmegyek a kieg. oldalra letöltöm a flashgetet és kész használhatom , kb 1 perc meló. És a Chrome népszerűsége szintén ebben rejlik az 1szerűségben. Most néztem a hotdogon van cikk a böngészőkről, és alatta lehet kommentelni.Nem olvastam végig de amég olvastam is elhangzott 1 embertől hogy azért nem kell az opera mert 1 nagy megpakolt szervízkamion. (nem így írta ez az én megfogalmazásom hogy érthető legyen a lényeg) Szóval igen is lehet a legjobb ha azt nézzük hogy nem 1 guruló mittomén dakaros szervízkamion, hanem 1 akármi 1 puszta váz amire kedved szerint pakolhatsz. Amég a FF ilyen lesz népszerű is lesz a Chrome-al egyetembe.