1: Ez nem a Firefox topicja, ez csak egy cikk a Firefoxról.
2: Nem én írtam le először az Opera szót.
3: Még csak nem is én szoktam írogatni, hogy "majd mindjárt jönnek az Opera fanok".
4: Nem én írogatok az PH-n sem az Opera topicban a Chrome-ról és a Firefoxról, a Chrome topicban az Operáról és a Firefoxról a Firefox topicban pedig a Chrome-ról és az Operáról.
A múltkor azzal trollkodtál, hogy a Safari-féle könyvjelzős cover flow milyen über király és, hogy ilyen nincs Operához. Arra tényleg azt írtam, hogy ilyen nincs.
"és nem holmi YT downloaderrre gondoltam mivel az említett két Fx-es kieg sem csak arra jó."
Írtam. Belerakod a saját menüdbe az encoding xy format parancsot, ami elindítja az ffmpeg-et, miután telepítetted.
Ugyanezt a Download Helper is megteszi, ha konvertálni is akarod a videót, mivel ffmpeg nélkül nem tudja.
Linuxos leírás volt hozzá, szóval Windows-ra telepíted mellé a Python futtatókörnyezetet, vagy ha nem tetszik, akkor írsz hozzá egy batch fájlt, amihez nem kell külön futtatókörnyezet.
Én általában videót célszoftverrel kódolok, nem böngészővel. És főleg nem YouTube videót, mert ami egyszer FLV konténerben volt, abból már az életben nem lesz normális videó.
"senki nem várja végig a töltést"
Az első bit letöltésekor bekerül. Onnantól töltheted.