aka. Final Fantasy XI HD
-
Mofarguru #689 - Akkor ennek a guild dolognak majd utána járok, és ha adódik lehetőség, akkor majd megfontolom a belépést.
- Ami a materia szintet illeti, köszönöm a tippet ezt nem figyeltem. Akkor ezek szerint csak addig lehet "nyújtózni" míg a max stat szintet el nem éri. Akkor ezek után majd figyelni fogom.
- A crafting egy fura dolog. Ha van elég pénzed akkor valóban nem kell foglalkozni vele, elég csak a market board-on keresztül megvenni. Igen ám, de ahhoz, hogy sok pénzünk legyen, nem árt craftolni dolgokat, amiket pénzé tudunk tenni. Szóval ez egy ördögi kör. :) A "gondom" az, hogy a szakmák össze vannak kapcsolva (amolyan áru kapcsolás szinten). Mivel az egyik vonzza a másikat. De megmondom, hogy számomra mi a legszűkebb keresztmetszet. Ez nem más mint az inventory. Mivel ugyebár a saját hely az édes kevés, továbbá a retainer-nél lévő 175 hely is édes-kevés - főleg ha több szakmának akarunk hódolni - szóval patt helyzet.
- Amúgy én is előszeretettel szoktam megvenni a hiányzó alapanyagokat, ha nem tudom lecraftolni. Viszont ha már crafting akkor én a culinarian képességen kívül (az így gyártott buffos kaják jól jönnek és jól is hoz a konyhára) a többinek nem sok értelmét látom, hisz nem hiszem, hogy pl jobb cuccot tudok majd craftolni a BLM számára, mint amit kaphatok innen-onnan. Vagy tévedek? Te melyik szakmát preferálod?
- Ami a tradecraft küldiket illeti én szinte csak azokat csinálom mivel sokkal gyorsabban lehet így szintet lépni, mint a receptek legyártásával.
- Ami a levequest-et illeti (azon belül is arra gondolok ami seal-t hoz a konyhára) végre találtam! Egyelőre amit találtam az lvl30 és olyan 200 körül ad el leadott quest után. Lehet ennél többet is kapni érte (esetleg ez függ a quest szintjétől)?