aka. Final Fantasy XI HD
  • Mofarguru
    Akkor a hunt board kipipálva. Majd lvl50-nél megnézem. Ami a chest-et illeti, igen arra gondoltam. Ez a free company guild-nek számít? Van értelme ilyenbe belépni? Ami a levequest-et illeti, ahogy elnéztem egyiknél sincs seal reward, van minden más, de az nem. Említed a grand company levemete-et, hogy abból is jön. Ezt hol lehet felvenni, illetve hol látom? Ami az expert delivery-t illeti, akkor az még sajna messze van.

Viszont volna itt még egy újabb kérdés. Létezik az, hogy valami úton módon a tárgyakba helyezett matéria lenullázódik? Értem ezalatt azt, hogy pl egy quicktongue II-es matéria ami alapból +4 spell speed-et ad, az valahogy +0 ás lett egy idő után. Továbbá nagyon nem világos nekem ez a materia melding dolog. Miután meglett és megkaptam ezt a képességet csak egy gond van vele, nem tudom használni és nem is látom értelmét, hogy mire jó, ha egyszer a városban is meg tudja mindezt csinálni egy materia melder-es tag. A gondom az, hogy miután kiválasztok egy adott tárgyat a materia melding segítségével amibe bele szeretnék rakni egy matériát feldobja, hogy kell hozzá egy adott catalyst. Ezzel még nincs is gond. Megveszem az adot catalyst hozzávalót, majd közli, hogy nem tudom megcsinálni, mert x lvl szintű jártasság kell (pl. goldsmith, armorer, carpenter stb...) ahhoz, hogy meg tudjam csinálni. Akkor most, hogy is van ez? Nagyon remélem, hogy nem úgy van, hogy a disciple of the hand képességeket mind fel kell húzni egy adott szintre, hogy működjön a dolog, mert akkor agyf@szt kapok! Már is agyrém, hogy elkezdek felhúzni egy jártasságot (pl. culinarian) mjd egy bizonyos lvl után már nem tudok olyan alapanyagot venni ami kellene a receptekhez, de ha mellette felhúzom a botanis jártasságot akkor már mindjárt tudok begyűjteni olyan hozzávalót ami kell az adott recepthez. És ez így megy a többi jártassággal is, minden mindennel összefüggésben van.

Továbbá volna még egy kérdésem (milyen meglepő ugye? :D) nemrég kaptam meg a decipher és a dig opciót. Ezt konkrétan, hogy kell használni a térképen? És amúgy ez mire jó? Valóban kincseket lehet ezzel keresni? :)

Ja és nagyon köszönöm, hogy rendre válaszolsz a kérdéseimmel kapcsolatosan. A játék úgy gondolom nem kicsit "bonyolult" és igen csak van benne tartalom.