aka. Final Fantasy XI HD
-
Mofarguru #684 Na akkor megkövetem magam:
1.) A seal leadás és - ezáltal a rank növelés - megvan, tehát OK
2.) Az Adder's Nest-ben lévő Hunt Board még nem világos, hogy az ott lévő küldiket (daily, weekly) miért nem tudom felvenni? Azt mondja, hogy authorizálni kellene valakinél. Ezt, hogy kell érteni? Vagy ez is rankhoz van kötve netán?
3.) A Company Chest használata még mindig nem világos
4.) A Serpent Personnel Officer-nél vannak ugyebár a Grand Company Delivery Küldik. Na már most, itt az alábbiak vannak: Supply, Provisioning, Expert Delivery. A Supply alatt vannak a "szakmákhoz" tartozó tárgyak amiket ha leadunk akkor jár a seal. De itt csak 1x lehet leadni az adott tárgyat és (most frankó?!) várni kell hosszú hosszú órákat míg frissül és újabb tárgyak adhatók?! Továbbá az Expert Delivery alatt mikor (és mi) lesz elérhető?
5.) Tudom lehet hülye kérdés, de a seal gyűjtésének mi a "gyors" módja? Csak mert Faith-ből igen lassan jön, Duty Roulette igen keveset ad, a Hunting Log alatt lévő szörny vadászat elvileg jól jövedelmez, de ahhoz, hogy pl. rank 2-es szörnyeket tudjak levadászni ahhoz már magasabb Serpent Sergeant calss kell amihez szintén seal kell, hogy szintet lépjen, a Delivery Missions alatt lévő tárgyak leadása meg igen csak időigényes, mivel lassan frissül a tárgy lista.
Szóval ez egy igen csak nagy ördögi kör. :)