aka. Final Fantasy XI HD
-
Mofarguru #683 Köszönöm akkor majd utána nézek ennek a goblinnak. Igen azt olvastam, hogy meg lehet változtatni a grand company-t, csak a kérdés, hogy van-e értelme? Esetleg class specifikus tárgyakat lehet szerezni, vagy mindegyik frakció tárgyai ugyan azt tudják? Mindezt csak azért kérdem, mert a már összegyűjtött pontok gondolom elvesznek ha frakciót váltok. De ha már itt tartunk írtad, hogy a leadott seal-ek növelik a rankot. Kérdésem, hogy miképp kell ezt érteni? Azt vágom, hogy a seal miért jár, de azt nem, hogy ezzel miképp lehet növelni a raknot. Vagy úgy értetted ha ezen pontokért "veszek" valami grand company-s cuccot, akkor azáltal egyben növelem a rankot is?
Viszont amire még a mai napig nem jöttem rá az az, hogy ezen helyen (ahol a grand company officer van) van pl egy chest ahol tárgyak vannak a grand company tagok (felajánlásából?) illetve a falon egy hirdetőtábla a megadott mission megcsinálása mely jutalommal jár. Kérdés, hogy pl miért nem tudom ezen küldiket felvenni? Továbbá mi célt szolgál ez a bizonyos chest?
Sok a kérdés tudom :)