Final Fantasy XIV - Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
Unalmamban kiprobaltam a free trialt és azt kell hogy mondjam, egesz megtetszett ez a jatek..
Conjurerrel kezdtem es scholar szeretnek lenni, de meg nem jottem ra, hogyan specializalodjak..
Amugy ez a forum. Miert nem porog? Maga a jatek eleg igenyesnek tunik, es alacsony szinten is sok embert lattam (lvl 16 vagyok).

Ha jól tudom annó egy magyar rajongói oldalt a Chaos Realm-en a Shiva-t jelölte meg magyar szervernek?

Mint tudjátok az EU szerók végre fizikálisan is az EU-ba kerültek, drámaian javult a játékélmény.
Szépen lépjük az FC rankot (6), várunk minden értelmes emberkét 😊
http://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/freecompany/9229283011365733723/
Persze gyere, szívesen segítünk. Geri a 642-es hozzászólásában leírt pár kontakt-ot, akinél be tudsz kerülni a társaságba, onnan már egyszerűbb a kommunikáció.

A következő pár napban én nem leszek gépközelben, mivel D&D szerepjáték táborba megyek. Csak vasárnap délutántól leszek újra, onnantól tőlem is lehet kérdezni bátran 😊

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Köszönöm a gyors válaszadást. Ha nem gond szivesen mennék akkor hozzátok a Zodiark-ra és fogadnék minden tanácsot örömmel. Elkezdtem leszedni, de majd komolyabban csak holnaptól tudom megnézni.

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

A 14 napos trial-al level 20-ig tudod megnézni a játékot, de kezdésnek már ez is jó, mivel egyetlen egy karakterrel bármelyik és akár összes class-t kipróbálhatod egyszerre. Itt nem szükséges ezer altot készíteni, egy karakter mindent megtanulhat idővel. A class-ok közötti váltáshoz elegendő a fegyvert lecserélni, az minden class részre fix típus.

FF XIV: A Realm Reborn az alapjáték és Heavensward a kiegészítő. Az alapjáték megvásárlásával kapsz 30 nap játékidőt és level 50-ig meg tudod nézni a játéktartalmat. A kiegészítő 60-ig enged fejlődni, ez most a maximum szint.

Most hétfőn költöztették át fizikailag az EU szervereket Európába (úgy hallottam Angliába), így most már nem érdemes USA szerveren elkezdeni játszani. EU szervereken csak a Zodiark szerveren tudok "népesebb" magyar társaságról, kettő guildben (itt Free Company-nak hívják) van 10-10 fő. USA szerveren ragadt egyelőre a Fekete Sereg, ők az ingyenes költöztetés lehetőségére várnak, hogy EU-ba átjöjjenek ők is.

13 EUR/hó a havi díja a játéknak, tehát a szokásos MMO havi díj.

Sziasztok!

Kaptam egy email egy 14 napos trialról gondoltam megnézem milyen a játék, viszont érdeklődnék hogy ha megtetszik mivel sok része van melyiket kell megvenni elég e a XIV -est hogy minden content benne legyen? melyik szerveren van sok magyar? és mennyi forintban 1 hónap játék idő?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Leállitották, majd ha megvolt a szerver transfer utána menni fog.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Jockey
character transfer nem mukodik ha jol latom, nem is fog?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Most lesz októberben, azt hiszem 19-20-án a szerver költözés.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Én valószínűleg megvárom hogy átköltözzenek a szerverek EU-ba és vissza nézek majd a játékba, erről tud valaki pontos infot adni kb mikorra várható? Sargantasról költözök el ha lehetséges majd.
Szépen alakul egy magyar társaság a Zodiark szerón, ingame keressétek: Shionka Cooper, Geri McWeri, Fritz Vonbischof vagy itt:
https://www.facebook.com/groups/321168397899092/
Szia!

Amennyire én tudom, magyar honfitársaink főleg a Sargantas - NA szerveren vannak ( Fekete Sereg FC-ben ). Én is most kezdtem újra, és oda próbálok bejutni, eddig sajnos sikertelenül.

Amit a játékról írtál, azzal maximálisan egyetértek.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Sziasztok,

Pár napja kezdetem el játszani a FF XIV-el és egyelőre nagyon tetszik. Gyönyörűen és részlet gazdagon elkészített környezet, hangulatos játékmenet, sokrétű játéktartalom. 10 éve MMO-zom, de az eddig látottak alapján kezdem azt érezni, hogy ez a legszebben kidolgozott játék (tájak, helyszínek, tárgyak, élővilág és öltözetek kidolgozottsága). Inkább az japán anime hatás érződik rajta, semmint a koreai túlzott irrealizmus a látványban, ami európai szemmel sokkal emészthetőbb.

A Zodiark EU szerveren van magyar közösség? Ahogy utánaolvastam a szervernek és ahogy ingame tapasztalom, elég vegyes nemzetközi társaság van, de szerencsére a többség beszéli az angol nyelvet, így a kommunikáció akadálymentes.

Toljuk páran a fekete sereg Magyar guildben.

Terawatt
ezt nemnek veszem <#hehe>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Terawatt
Új kieget agyon dícsérik. Tolja valaki?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Phoenix szerveren vannak magyarok vagy magyar guild? mert még eggyel sem találkoztam hiába keresek
Én is most kezdtem a játékot, Sargatanas-on van jó pár magyar, aktív guild is akad.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Mekkora a magyar játékos közösség? Van raidelő guild? Egy magyar guildet találtam, de azoknál sincs túl sok aktivitás a fórumon és sehol semmi információ.

PS4 ID: Vordengo

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Van 1-2 játékos Shiván, de a legtöbbünk Sargatanas-on tolja.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Jelenleg nincsen belõle trial lehetõség.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

hali, trial lehetõség nincs? akár pár naposnak is örülnék, hogy eldöntsem megvegyem-e, köszi

Sziasztok! Érdeklõdnék van-e valaki aki a Shiva szerveren tolja, mert jólenne magyarokkal is összefutnom. 😊

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

Nekem összesen 1x kellett jelszót módosítani(notebook miatt), pedig nem Sec tokenezek.

WhiteStar
Nem akarok security szarozni. Qq 😞

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

A security token hasznalata megoldja ezt a problemat. SE hivatalos oldalan megrendelheto, illetve ingyenesen smartphone app-kent letoltheto.
Szent ég.
Majd le estem a székrõl mikor a küldi átvezetõ alatt megszólalt az npc. xD
Már teljesen megszoktam hogy néma mind.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

nfrequency
Nagy nehezen sikerült.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

nfrequency
Sziasztok, most kaptam egy kulcsot a játékhoz. 5x 4 jegyû kód. Nem tudom hol kell aktiválni. Tudnátok ebben segíteni?

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Üdv.
Nekem is ez a gondom, igaz nekem nem minden nap, csak 2-3 naponta csinálja, de akkor is idegesítõ.
Megoldást én se tudok ellene, marad a jelszó csere állandóan. xD

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

WhiteStar
azt hogy lehet kiküszöbölni hogy minden nap login után ne kapjak acc blockot, és ne kelljen mindig jelszót cserélni? <#idiota> rohadtul idegesítõ.

egyébként sikerült regisztrálnom, lancert kezdtem, kurvára tetszik a játék, eszméletlen szép lett. régi verzióról hallottam csak eddig, az simán röhejes volt, viszont errõl a nagy újjászületésrõl semmit sem lehetett hallani...

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Nincs a játéknak európai szervere. Két szerverpark van: Kanadában és Japánban.

Sziasztok!
mikorra is lovik vissza most a szervereket?most kezdenem a jatekot erre karbantartas van 😞

WhiteStar
régióhoz csak EU-t ír, ez most azt jelenti hogy csak europai szerveren tudok vele játszani?

WhiteStar
hali!

https://www.g2a.com - innen jó vásár a game?

Igen, kapunk némi új kontentet 😊

BecX http://ffxiv.hu - Fekete Sereg @Sargatanas - Becx Dagreat ... Member of LND Strike Force

Köszi.Akkor inkább kihagyom😊
Nem kötelezõ. Megkérhetsz más is a Materia meldingre. Vagy kiállsz shoutolni valamelyik városban, vagy a player searchet használod. Pillanatok alatt meg lehet oldani.

Igen, az is havidíjas.

Üdv.
A Ps3 verzió is havidíjas?Tudja valaki esetleg?
Nem, dehogy... Meldelni a tárgyba tud neked más is matériát. Megkeresed a craftert, lebeszéled vele, majd megkeresitek egymást és ha kijelölted: jobb egérgomb rajta és azt hiszem 'Request meld' vagy valami ilyesmi menüpontot kell kiválasztani, fejbõl most nem ugrik be. Ne aggódj a cuccaid miatt, ilyenkor nem adod neki oda, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy lenyúlnak. Kiválasztod, hogy mibe akarsz meldelni, majd azt, hogy mit és már leokézod.

BecX http://ffxiv.hu - Fekete Sereg @Sargatanas - Becx Dagreat ... Member of LND Strike Force

A Relic Reborn questhez kell lenni 50-es craftos szakmának is ?

már nem azért de ebben a game-ben minden nap maintance van ?

Köszi. Tehát akkor semmi 50-es gear vagy ilyesmi nincs elrejtve, amire kéne még gyüjteni.

Vannak manual-ok, amik növelik az exp-t amit kapsz. Ha új class-t kezdesz nyomni, fel tudod õket öltöztetni ingyen. Vagy csak dekoratív célokra elköltheted a chocobo bardingokra, minionra. Vannak kaják, potion-ök, ilyesmi. Semmi egetrengetõ fontosságú dolog, de azért el lehet verni valamire.
FF14-em eladó ( még 19 napig aktív ) idõhíánya miatt elpasszolnám + Definace játékot is ( zsír új ).

Esetleg CoD Ghost érdekel or kp.

PM

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka