aka. Final Fantasy XI HD
  • Natsuno
    Még én hogy unom hogy alaptalanul vádaskodnak ,ráadásul tudás nélkül.
    Úgy hogy ma reggel gyorsan csináltam egy ping tesztet :[IMG][/IMG] nevemet kitakartam mivel nem publikus.Sajnos csak 20kb képet enged nekem.
    Részemről ezt le is zártam.Azt felőlem lehet a szart keverni de én erre már nem fogok reagálni,főleg nem iq fighteroknak.

"
    Ezúton szeretnék kérni mindenkit, hogy szorítkozzunk az információ átadásra a játékról és ne egymásra mutogatással.
    Senkit nem érdekel itt, hogy ki kinek szólt be. Ellenben bizonyára sokan jönnek információért erre az oldalra és könnyen lehet, hogy elmegy a kedvük egy ilyen hiszti és siralom áradat láttán. Hiszen igen, az egy MMO tehát szociális része is van a játéknak és az elmúlt oldalak alapján semmi motiváló nincs ebben a társaságban. "
    Ezzel én is egyet értek ,a további írásodat meg úgy szarom le ahogy van.(EnricO)
    Továbbiakban úgy döntöttem hogy egyetlen egy fekete sereg tagnak sem fogok segíteni.Ha esetleg duty finderen is összefutnánk akkor én leszek az első aki kilép a partyból,csak hogy ne lássalak bennetek.Persze előre is bocsánat kérek azoktól akik mit sem tudnak erről ,gondolok itt a többi fekete sereg tagra.Sajnos az iq fighterek huzták magukkal az egész brigádot.Részemről ennyi további kellemes napot.