803
aka. Final Fantasy XI HD
-
silencemonthy #603 A flame seal jó valamire miután elértem a maximum rangot ? mert lassan elérem az 50 ezret és nem tudok már semmit venni aminek lenne értelme. -
talos86 #602 Finom dolog a Doom, főleg, ha rájön némi lagg is. Olyankor kínszenvedés az első boss Qarn-ba(volt hozzá szerencsém). -
cateran #601 Jaja, csak gondoltam mutatom, hogy nem egyedi es nem is ujkeletu problema (a virtual call error, a "kiesunk a vilagbol 1 lathatatlan fallal korulvett reszre", a lathatatlan fal az ut kozepen, stb mellett)
pl.... -
silencemonthy #600 Pont a videóban látott dolgokról van szó. DD -nél is bosszantó, bár mondjuk őket instába az aoe 20%-a érinti amiből ki kell állni, de mivel tank vagyok,alattam szinte állandóan ott a piros :S ilyenkor pedig jól jönne az 1 sec is -
traz75 #599 Hát sajnos az a helyzet, hogy a szeptemberi szerverbővítés után - ami után teljesen jó, gyakorlatilag szinte lagmentes volt a játék - újra megnyitották a játék digitális eladását, és SE hivatalos infója szerint az elmúlt hónapban el is adtak még félmillió példányt. Így most ugyanaz a szerverkapacitás ami akkor PONT elbírt kb 1M acounttal, most 1.5M accounttal harcol.
Azt gondolom mindenki észrevette hogy azóta gyakorlatilag nincsen olyan hogy nem lehet bejutni a világba, nagy ritkán van hogy várni kell kb egy percet queueben a beléptetésre - egyszerűen feljebb vették a max beengedett júzerlétszámot. Valószínűleg emiatt néha crashelget is a kliens olyanoknál is akiknél egyébként korábban soha nem tette.
A duty szerverekkel ugyan bűvészkedtek valamit, de amikor a jelenlévő EU játékosokra még fellogolnak az amcsi hordák is, az ettől függetlenül mindig oda**** nekik. :) -
cateran #598 3. resz, de erdemes vegignezni, nem hosszu -
amikkamakka #597 Tegnap este instáztunk egy kicsit (The Sunken Temple of Qarn)guild tagokkal, de az említett probléma, no és az iszonyat lag (2-3 mp-ig be álltunk többször is) az első bosson sem jutottunk túl... -
silencemonthy #596 Én is NA szerveren vagyok, szerintem mindegy hol játszunk a távolság miatt ugyanaz. -
LNDBecX #595 Előfordul velem is, hogy betalál 1-2 aoe. Az általad leírt jelenséget is tapasztaltam, hogy szerintem időben kimozogtam az aoe-t, mégis bejött a sebzés. Nincs ötletem, hogy lehetne ezen változni. Én mondjuk elértem az 50-et mindemellett.. Mondjuk én NA szerveren játszom innét Magyarországról, de nem hinném, hogy lenne különbség. -
silencemonthy #594 Gondolom ez EU-ba másnak is feltűnt, remélem lesz valami változás. pl bossok cast ideje +1sec, vagy a range-ből kell levenni és meg is van oldva a probléma. -
NPite #593 eu szerverek is Kanadában vannak nagy a pinged. Ha ismered már a fightot már elkezdesz mozogni mikor a boss elkezdi az animációját vagy a földön lévő piros indikátor helyett a boss spell bar-ját figyeld. Battleping program segíthet felgyorsítani a kapcsolatod dedikált amcsi proxy-t ad de fizetni kell érte pár dollárt. Én egyébként ezért hagytam abba mert nem itt az eu-ban vannak az eu szerverek. -
silencemonthy #592 jah és persze a healer meg mérgelődik hogy nem állok ki.... wow-ba 3 évig tank voltam,rift-be is,lotro-ba is mindenhol eljutottam az endgame-ig tehát tudom mikor miből kell kiállni. Ha néha egy egy be is csuszik ok, na de mind ???
-
silencemonthy #591 Meg tudná mondani valaki , hogy miért van az ha már rég kiállok a pirosból, és kb kétszeres távolságba vagyok akkor is bekapom állandóan a sebzést. Tankként a bossoknál elég idegesítő. 45-ös vagyok,eddig minden instába voltam többször, de szinte állandóan az összes ilyen betalál. pl ha a boss maga elé rak háromszöget, átfutok rajta és már mögötte vagyok kb 5-6 lépésre és mégis betalál a dmg,poison,para stb
-
LNDBecX #590 *tehát ha megveszed a játékot... Nem kell dobozosnak lennie :) -
LNDBecX #589 Ha megveszed a dobozos játékot, kapsz vele 30 nap játéklehetőséget. Amint ez lejárt, fizetőssé válik. -
silencemonthy #588 Csak előfizetéssel megy. -
silencemonthy #587 Csak ha előfizetéssel megy. -
empie #586
Ha nincs aktív előfizetés akkor nem is lehet játszani a játékkal? -
LNDBecX #585 A World Transfer Service október 15-től elérhető, Mog Station-ön lehet jelentkezni.
Az első 7 napban ingyenes, később fizetős, a pontos összeget csak később tudjuk meg.
Karakterenként maximum 3, retainerenként 1 millió gil-t lehet átvinni.
További részletek a Lodestone-on:
http://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/718598d11a12e326d405a76d03845e5978e37811
Aki külön szerveren kezdett bele és nem igazán talál magyar társakra, most meg tudja tenni, hogy átviszi a karakterét népesebb szerverre. Tudtunkkal az Odin-on, Lichen és Sargatanas-on vannak magyarok. A Sargatanas-on a Fekete Seregbe várjuk a játékosokat. További részletek a http://ffxiv.hu oldalon. -
talos86 #584 üdv. Már élesben megy a játék. -
Krusade #583 Helló.
Most jelenleg hol tart a FF? béta van még vagy már le lehet tölteni a rendeset?
-
talos86 #582 Ezen kívül a chocobo szintezéssel is jön egy rakat XP. Érdemes minél hamarabb magas szintre húzni, néha életmentő tud lenni szárnyas barátunk. -
Linaru #581 Ha megcsináltál egy questet nem fogod tudni többször megcsinálni. Ettől függetlenül van jópár főleg alacsony szinten, ha egyik városban kifogysz a másik kettőben még lesznek. Viszont a cél soha nem az volt, hogy pusztán questekből gazdálkodjunk. A normál sidequesteken kívűl rengeteg exp forrás van.
A main scenario questekkel (meteor alakú quest jel) elérhetővé válnak a guildleve-ek, amik ismételhető questek.
A lvl10 class questtel (ha jól emlékszem) megnyithatod a hunting logot, ami classonként külön van és elég jó exp.
F.A.T.E-ek minden szintre rendszeresen vannak, igen jó exp-ért.
A dungeonokat lvl15 main scenario questtel tudod elérni, ezekben az exp mellé fegyvereket, ruhákat, pénzt is szerezhetsz.
Emellett lvl10-től vannak guildhestek is. -
LNDBecX #580 Nem feltétlenül érdemes minden questet megcsinálni adott területen, pont azért, hogy más classaiddal is tudj majd ott fejlődni. Érdemes a levequesteket, guildhesteket, grand company leves-eket is nyomni. Nem beszélve a hunting logról, illetve egy-egy fate-be is érdemes bejoinolni. A guildquestek természetesen prioritást élveznek, azt 5 szintenként kapsz, azokat amint fel tudod venni, érdemes lenyomni, egyik másik ugye abilityt is ad, de többnyire felszerelést. A mindenféle leveseket többször is fel lehet venni. -
#579 Köszi és questjeim honnan lesznek ha megcsinálok mindent? -
LNDBecX #578 Ahhoz hogy konkrétan jobod lehessen, az kell hogy a guildquestek között egyszercsak felbukkan egy olyan aminek az a rewardja hogy kapsz egy spéci tárgyat az armozry chestedbe amit a karkateredre felszerelve, classból jobod lesz. Nem lesz annyi lehetőséged a különböző classokból használni abilityket, de specializáltabb leszel. -
LNDBecX #577 Nagyjából igen... Kiegészítve azzal, hogy adott classhoz tartozó legyen az a fegyver. Egyébként pontosabban úgy van, hogy el kell caplass az adott guild recepciósához és alá kell írnod a classhoz. A küldetés végén a guildmastertől meg is kapod az első szintű class fegyvert amit betéve váltassz a class-ra. -
#576 Egyébként köszi a felajánlást, elég lassan haladok lvl10 vagyok csak de azért lenne 1 kérdésem.
Ha elérem a lvl30-at és utána ugye lvl15 kell egy másik classból is, hogy meglegyen a WHM job, akkor ott váltok egy lvl1-es fegyverre és máris a másik classom szinteződik? És akkor megint lvl1-es mobokat kell öljek lvl1-es questekkel? -
Natsuno #575 Még én hogy unom hogy alaptalanul vádaskodnak ,ráadásul tudás nélkül.
Úgy hogy ma reggel gyorsan csináltam egy ping tesztet :[IMG][/IMG] nevemet kitakartam mivel nem publikus.Sajnos csak 20kb képet enged nekem.
Részemről ezt le is zártam.Azt felőlem lehet a szart keverni de én erre már nem fogok reagálni,főleg nem iq fighteroknak.
"
Ezúton szeretnék kérni mindenkit, hogy szorítkozzunk az információ átadásra a játékról és ne egymásra mutogatással.
Senkit nem érdekel itt, hogy ki kinek szólt be. Ellenben bizonyára sokan jönnek információért erre az oldalra és könnyen lehet, hogy elmegy a kedvük egy ilyen hiszti és siralom áradat láttán. Hiszen igen, az egy MMO tehát szociális része is van a játéknak és az elmúlt oldalak alapján semmi motiváló nincs ebben a társaságban. "
Ezzel én is egyet értek ,a további írásodat meg úgy szarom le ahogy van.(EnricO)
Továbbiakban úgy döntöttem hogy egyetlen egy fekete sereg tagnak sem fogok segíteni.Ha esetleg duty finderen is összefutnánk akkor én leszek az első aki kilép a partyból,csak hogy ne lássalak bennetek.Persze előre is bocsánat kérek azoktól akik mit sem tudnak erről ,gondolok itt a többi fekete sereg tagra.Sajnos az iq fighterek huzták magukkal az egész brigádot.Részemről ennyi további kellemes napot. -
#574 kibaszottul kurvara unalmas mar ez a sereg vs natsuno vagy ki a retek allohaboruja..
ha lehet szamoljon vissza mind2 fel, es ignoralja a masik posztjat, mert kibaszottul nincs kedvem ehhez a hetek ota tarto gyermekded faszsagokhoz:)
Ertelemszeruen nem minositeni akarok senkit, de hogy barmikor amikor benezek azon nehany post csak ez a tema, akkor inkabb ne is legyen uj hozzaszolas, vagy en veszem ki a favoritok kozul ezt a topikot, bar tetszik a jatek.. -
traz75 #573 Már megint csak a szokásos terelés-ferdítés-hazudozás sémáddal jössz.
Még mindig csak egyetlen kérdés volt a postodban, nevezetesen az hogy "Mi értelme ennyi alt karit csinálni áruljátok már el?", ami önmagában ferdítés, hiszen kb a kutya sem csinált altot, aki meg igen, annak az altja nem nálunk van.
Ismételten kérlek, sorold fel azokat az altokat akikre gondolsz, és én megígérem neked, megkérdezem a tulajdonosait hogy minek csinálták őket. :D
Igazán kedves tőled hogy a postjaimra többet nem fogsz válaszolni, bár eddig sem válaszoltál gyakorlatilag egyre sem mert nem tudsz, csak nyomod a gyalázkodást meg a trollkodást. -
#572 Kedves jelenlegi és leendő játékosok.
Ezúton szeretnék kérni mindenkit, hogy szorítkozzunk az információ átadásra a játékról és ne egymásra mutogatással.
Senkit nem érdekel itt, hogy ki kinek szólt be. Ellenben bizonyára sokan jönnek információért erre az oldalra és könnyen lehet, hogy elmegy a kedvük egy ilyen hiszti és siralom áradat láttán. Hiszen igen, az egy MMO tehát szociális része is van a játéknak és az elmúlt oldalak alapján semmi motiváló nincs ebben a társaságban.
Megértettük, hogy jobb a ping az EU feliratú kanadai szerveren.
Megértettük, hogy szemét aljas rágalmazó mindenki (de csak a Sargatanas serveren) hiszen tényekkel támasztják alá galád módon a - helyzetre való tekintettel nagyon nagy nyugalommal és türelemmel - válaszokat.
Megértettük hogy Natsuno és Pokollány egy és ugyanaz, ellenben senkit nem érdekel.
Megértettük, hogy van akinek mindig igaza van csak mert. Kedves egészségére.
Várunk mindenkit szeretettel a játékban, bármelyik szerveren. Szervertől függetlenül pedig a www.ffxiv.hu oldalon információ cserére és beszélgetésre akár.
Legmélyebb tisztelettel:
-
Natsuno #571 "Még egy utolsó kérdést azért felteszek. Elméletileg 83 tagotok van,ha jól vagyok informálva. Abból miért csak 10-20 kari aktiv,(ez hétvégi eredmény)ráadásul 5-en ebből nem is fc tagok.Mi értelme ennyi alt karit csinálni áruljátok már el?
Ha bizonyíték kell hát tessék: [IMG][/IMG]"
"De hogy egy újabb kérdés legyen amire megint nem válaszolsz, fel tudnád sorolni konkrétan azokat az altokat akiket említettél, vagy megint csak köpködsz értelem nélkül?"
Szerintem először értelmezd a kérdésem,valószínű el se jut az agyadig iq fighter! Olyan kérdést teszel nekem fel amit én kérdeztem? A te posztjaidra többet nem is fogok válaszolni ,nem tudom melyik oviból engedtek ki de szerintem menj oda vissza.
" Már megint csak a szokásos terelés, ferdítés, hazudozással reagálsz." Ezt inkább rólad mondanám el.
-
traz75 #570 Már megint csak a szokásos terelés, ferdítés, hazudozással reagálsz.
A "kérdésedre" már kaptál választ
"Szerintem ezt azoktól kéne megkérdezned, akik nagy lelkesedésükben elkezdenek játszani, majd aztán ilyen-olyan oknál fogva nem játszanak tovább. Az alt karaktereket én sem értem, az FF mindig is olyan játék volt, ahol felesleges a több karakter, 1-el lehet tolni ítélet napig minden classal/jobbal.
Minden esetre örülök, hogy Te is tag vagy nálunk :) Elárulod a karaktered nevét? :)"
holott maga a kérdés is baromság volt, ugyanis a legkevésbé sem jellemző sem a játékra, sem az FCre az altok nyomulása, az FCben hirtelen talán 2-3 legacy tagot tudnék mondani akinek altja van a szerveren, azok viszont pont azért vannak mert a másik karakterrel baráti társaságban, nemzetközi cégben tagok.
De hogy egy újabb kérdés legyen amire megint nem válaszolsz, fel tudnád sorolni konkrétan azokat az altokat akiket említettél, vagy megint csak köpködsz értelem nélkül? -
#569 Nem az a baj, hanem a te linkednél rányomsz még a képre egy jobb gombot és ott megadja a direct linket, azt kell belinkelni ide. -
Natsuno #568 Ez ügyben nem segíthetek,old meg a problémádat.köszi :) -
Natsuno #567 Szerintem meg tanulj meg olvasni 554! Itt pedig kérdeztem valamit 556,valószínű hogy te valami IQ fighter lehetsz. -
traz75 #566 Köszi, nem tudom miért tett a link végére még egy http//t... -
traz75 #565 Hmm, hülyefórum. Namégegyszer. :D
-