aka. Final Fantasy XI HD
  • traz75
    Általában read only vagyok itt, de ehhez most már én is hozzászólok mert láthatóan kavarodás van néhány egyszerű ténnyel kapcsolatban. :)

1, Logoutnál nincsen 20 MP várakozási idő a városokban és (ha minden igaz) a sanctuarykban sem. Minden más helyen van. Mindig, és ez szerverfüggetlen, ugyanis játéktechnikai kérdés.

2, Logoutnál SOHA nem fog a rendszer queue-be tenni, nem tudom honnan szedted ezt... Bár végülis, technikailag elképzelhető a dolog, feltéve hogy egy adott pillanatban több ezer emberke akar kilépni. :D
    Ilyen pillanat kb kizárólag közvetlen maintenancek előtt van, ugyanakkor mivel a login szerver a szűk keresztmetszet, a jobb pingnek vajmi kevés szerepe van a dologban.

Lich szerverről : addig egyik szerverrel sincsen probléma (igen még az alapból borzasztó pinggel rendelkező japán szerverekkel sem), amíg el nem éri az online létszám a kritikus tömeget. Új szerver lévén nyilvánvalóan kell egy kis idő amíg eléri a full létszámot - és hacsak nem dobnak be hamar még jó pár szervert, el fogja, mert úgy szabályozzák a lehetséges karaktergenerálás lehetőségét hogy a ritkábban lakott szerverekre menjenek az emberek.

3, Videók közötti töltés erősen gépfüggő, de tény hogy a kapcsolatnak is van köze hozzá.

Apropó, Natsuno, azzal ugye tisztában vagy hogy egy hetes karakterként olyan ember(ek)rel vitatkozol alap játéktechnikai dolgokról, aki legacy userként a béta első fázisa óta gyűjti a tapasztalatokat a játékról és folyamatosan nyomon követi a játékról szóló hivatalos híreket, mellékesen meg SENKI nem tesz nála többet a kezdő játékosokért? Ennyit az előítéletekről...