aka. Final Fantasy XI HD
  • cateran
    Nemhogy karaktert nem lehet csinalni mar oda, de meg belepni sem lehet (azert pl Odinra be lehet, bar karaktert mar oda sem...)
    Tegnap ejjel es ma reggel is probaltam..world is full...`nyad
    Hogy akkor a korabban emlitett launchrol (es nem launcherrol) is beszeljunk: pont annyira szanalmasan szar az egesz, ahogy eddig kb az osszes mmo/online ...GW2, D3 (utobbi extra fail, mert pontosan lehetett tudni a preorderek mennyiseget..), stb.
    A hivatalos indoklas pedig: Nem gondoltuk volna, hogy ennyire sikeres lesz.....Eltekintve attol, hogy a preorderek szamat -ha kicsit is akarjak- szepen be lehetett volna loni (a viszonteladokon keresztul kimenteket is) a nev maga is eleg hypeot general, hogy lehessen tudni, ha 5-nel tobben erdeklodnek...
    Felesleges fanboykodni es megprobalni megindokolni miert nem epic fail ez az egesz, miert nincs igazam (tudom, hogy igazam van...fizettem 1 termekert ami onhibamon kivul, sot az elado hibajabol hasznalhatatlan) es egyeb bullshitekeket. Ertem en, hogy miert tortent, csak azt nem, hogy a birkak esetleg miert tapsikolnak hozza....