aka. Final Fantasy XI HD
  • Mayday
    Nos, sikerült végül nekem is bejutnom az open Betára, és sokakkal ellentétben nekem nagyon is bejött az egész játék.

Bár nem erőművön játszok, de a grafika így is gyönyörű, bár ezt nem is cáfolta senki.

Az egész játékrendszerrel még nem igazán sikerült megismerkednem, néhány dolog tiszta, még több dolog nem, de csak néhány órát játszottam vele összesen, nem éjjel-nappal. Majd egy szabálykönyv elolvasása után okosabb leszek, meg hosszabb távú játékon.

Ami remek számomra, hogy ez tényleg MÁS. Nem az, amit az átlag játékos megszokott. Sokak számára épp ez a negatívum, WoW-hoz szokott játékosnak nem áll kézre. És valljuk be, manapság nagyon sok MMO arra épít, legyen az free vagy fizetős. Letett a Blizzard egy alapot, amit szinte mindenki használ. Hát ez most nem :)

Félreértés ne essék, én nem akarom megsérteni a WoW játékosait, mi is játsszuk a feleségemmel együtt az európai indulás óta (kisebb-nagyobb kihagyásokkal). Mindenesetre ez felüdülés volt a WoW után, még ha azt sem tudtam, mit is kell itt csinálni :)

Én beruháztam egy gyűjtői változatba, remélem, találkozok majd más hazánkfiával is a játékban!