aka. Final Fantasy XI HD
  • Meridian
    ez a játék egy nagy FAIL!!!

menni megy rendesen nekem, de a játékon valami irgalmatlan nehéz eligazodni. Sikerült nem mellesleg elrontanom (amúgy nem tudom miért - mert nem derült ki mit szúrtam el) az első "levequestet" és nem lehet újrakezdenei... állítólag 4-8 óránként lehet előlről kezdeni elrontott ilyeneket, bár ebben sem vagy biztos, de abban igen, hogy nem tudtam semmit vele kezdeni.

Amúgy az is megér egy misét, ikor meghaltam, 10 percig kerestem, hoyg most akkor mi a fenét kell tenni annak érdekében hogy újraéledjek... végül rájöttem, meg kell nyitni a menüt (ott ahol pl a játék konfigurálását is lete választani), ott van egy return menüpont és az éleszt fel... hát bazzeg, mi a lófaszért... eh, inkább nem ragozom.

Pedig a játék gyönyörű, szép, megy, nekem bejövős lenne ez a harcrendszer is, bár igy elsőnekifutásra elég primitívnek tűnik, na de lvl3-on még ne akarjunk nagy dolgokat, de a rendszer nem túl informatív, nem következetes. Sok sok MMO-t kipróbáltam, mindben egyértelmű volt, mikor mit kell tenni... de ez...??????? ez mi? alpha állapotban lévő játék? Mert ezt bétának nevezni túlzás.