aka. Final Fantasy XI HD
  • Cretus
    Sikerült kipróbálnom a játékot, hozzáteszem nagy reményeket fűztem hozzá, mivel nagy kedvenceim voltak a sorozat 7-8-9-10-10/2-12-13 részei, némelyiket többször is végigjátszottam.MMO terén is jópár játékkal játszottam már némelyikkel huzamosabb ideig/ WoW,LOTRO,Warhammer online,Guild wars,AoC,Lineage/ Sajnos csalódnom kellett egy kicsit így elsőre, bár tudom hogy ez még mindig béta, de olyan alapvető hibákat látok amik számomra nagyon rombolják a játékélményt.Nem akarom elvenni senkinek a kedvét a játéktól természetesen mert még látok benn fantáziát de sajnos ez még nincs kész. Túl korai szerintem ez a szept.22. Elképzelhetőnek tartom hogy a márciusi PS3-as megjelenésre sokkal jobb lesz az egész.A bevezetők most is jól kezdődnek egy kis történettel ez jó,gondolom lesz valami kis story vonal is az egészben.A harcrendszer/persze még csak 10-20 mobot öltem/nekem tetszik,bár a kamera kicsit fura igy néha kijelölöd magad és akkor ujra kell targetet keresni ahhoz meg kamerát forgatni.Hozzáteszem lassabb harcrendszerre számítottam mint ami van.A grafika elég jó, bár anno a LOTRO-n nagyobbat csodálkoztam.Ami legjobban zavart az NPC-k neve alatt nincs semmi kiírás melyik mi.Ha keresel valamit semmi jelölés nincs, beszélned kell mindenkivel. Nincs kiirva ki árul valamit,kinél kell skilleket venni,nem jelölik azt se hol kell questet felvenni.Azt olvastam van questhelper a játékban,ilyet nem találtam. Természetesen holnap tesztelem tovább a játékot, remélem pozitív irányba fog változni a véleményem.Hozzátenném hogy gtx465-el,8gb ramm-al,4 magos procival is akad a játék néha, és nem csak akkor ha sokan vannak.....