Agrar Simulator-Mezőgazdasági szimulátor
  • robert18
    MIAZ HOGY AGRÁR SZIMULÁTOR???? TAKARODJATOK DOLGOZNI

Sziasztok a nevem tomsolo, de szólítsatok nyugodtan Tom Solberg-nek, talán igy többen ismernek. Én vagyok az állítólagos kocsis troll, de ez most mellékes.

Évek óta moderálom a gumiszobát ezen az oldalon, bevallom beleőrültem... fenyegetőzöm piti ügyek miatt, ok nélkül dobálom ki az embereket olyan dolgokért amit még az általánosban sem büntetnének, megalapítottam gumi diktatúrát és egy "Hajrá a cset" nevű topiknak vagyok a házigazdája ahol a kis barátaimmal sorra írkáljuk a magasröptű 2-3 szavas kommenteket és ez megy évek óta, a topiknak persze mai napig nem tudom mi az értelme! Már nagyon régóta fel akarom fedni az igazságot arról, hogy én vagyok a híres neves troll, de nem mertem meglépni ám a mai nap történései után ezt meg kell tennem.

Jakab Attila azaz SHADOWEYES7 felkeresett engem privátban, hogy az SG szakszervezet a gumi gestapó megalapítása miatt kitüntetésben részesítene engem, kaptam egy helységnevet és egy címet valamint, hogy mikor jelenjek meg.

Pilipócs
    Zetor u. 12.
    2011.11.30 reggel 8 óra.
    Jelige: Szopjad a dzsagonomat.

Meg is jelentem a helyszínen, egy kietlen büdös parasztház fogadott engem senki nem volt itt.
    Pár perc múlva megjelentek a híres neves moderátorok név szerint: SHADOWEYES7, (pedo)Pheel, Efreet a 30 kilós rokker valamint CIFU a 40 éves szűz akit alig engedett el az anyukája a találkozóra.

Mivel hatalmas TDU kocka vagyok és mindig megmondom a tutit úgy gondoltam, rendezzünk valami falusi lan partyt, oldjuk a feszültséget, mivel alig mertünk megszólalni, nekünk csak az SG-n nagy a szánk tudjátok, de Attila azt találta ki, hogy inkább verjük ki a Zetorjában. Ez kicsit buzis volt, de nem bántam benne voltam, úgyis elég sokat írtam már az életéről különböző történetekben. Ezek után teljes képszakadás az utolsó emlékem, hogy gecis picsával ülök valami olajos traktorban.
    A buzi moderátorok eltüntek én meg gyalogoltam haza, leültem a gép elé mondom magamba kibaszok már pár embert sg-ről, meg hozok új szabályokat gumiban, hogy meglegyen a napi sikerélmény, ha már sg-n is csak egy retkes gumimodi pozícióra lettem csak alkalmazva, majd hirtelen 2 feltört alregem bannolása közben deja vu szerűen ugrottak be az események az estén történtekről, CIFU az elmebeteg vérszegény állat a faszát helyettesítve valami műanyag piaci airsoft-al dugdossa Attila hatalmas keléses picsáját a másik 2 elmebeteg meg veri a segglyukamba miközben én TDU-zok és verem a billentyűzetet olyan ideges vagyok, hogy nem bannolhatom ki azt aki megelőzött. Ezek után lett elegem az egészből, a rengeteg történet amit írtam itt sg-n mind valóra vált egy éjszaka alatt, az ánuszrózsám amúgy még mindig ki van fordulva.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Nektek mi a praktikátok?