Agrar Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy munkast?
Esetleg valakinek van híre a folytatásról?
Az kieget ki próbálta már ki hozzá? BIOGAS néven fut? Miket ad hozzá a játékhoz?
Ha a melósokkal dolgoztatsz és te nem ülsz bele egy trakiba se csak simán emberként sétafikálsz és nézegeted ahogy dolgoznak akkor nem akadnak le az eszközök csak hát az nem az igazi😞
Azért 10 mert kicsit bugos a game és pl 8 vagy 9 napnál akarod eladni 1 et bent hagy a telepen. Figyelni kell bármilyen állatot tartasz is az eladásnál egyezzen a darabszám a telepen lévõkkel ha nem akkor Next Day ,de a végtelenségig nem megy asszem pl 14-nél pl megállt a bikáknál.
Mindezt kényelmesen ablakban csináltam és közben neten bóklásztam ,de amióta van az 1.6 patch nem tudom az egér mutatót belehúzni 😞
(mellesleg én nem használom.)
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Találkozott már valaki nagyobbal ekével mint 6-os a játékban?
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
-Sérülnek a munka eszközök ha nem jól használod
-A földeket venni kell
-A kukoricát,búzát,stb. letiporja a traktor ha rá hajtasz
-A traki túl fékezésnél csúszik, nehezebb dolgoknál meg kapar
-. . .
Idõvel meglátjuk mi lesz belõle 😊
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Valaki megvette a game et? Nekem nagyon tetszik ez a javítot változat csak anyi érdekelne h a multi ja az originálnak rendes e vagy ojan fos mindt a crack eltnek?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Ablakban játszva nem is szaggat, egész szépen ketyereg.
Tehát egy újabb kedvenc van láthatáron.<#vigyor5>#vigyor5>
Abban kéne segíteni nekem,hogy amikor elindítom a játékot akkor az insomnia után hibát ír ki mi a megoldás? Hogyan tudom elindítani a játékot úgy,hogy ne írjon ki hibát?
abban kéne segíteni hogy ha megveszek egy munkást mért csak az ekével toom dolgoztatni!!??
Ja lové szerkeztésröl tudtok már vmit?
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"