Agrar Simulator-Mezőgazdasági szimulátor
-
Szthomas #104 Sziasztok. Ma vettem rá magam, hogy kipróbáljam ezt a játékot és meg kell hogy mondjam csalódtam, de kellemesen. Mindenhol azt lehetett olvasni, hogy felejtős a játék, valamint hogy a Farming Simulator 2011 ezerszer jobb. Én azzal a játékkal játszottam eddig, valamint az előtte megjelent változatokkal, de valahogy egyiknek sem jött át annyira a hangulata, mint ennek. A Farming Simulator kicsit steril benyomást kelt számomra, de itt ilyen érzésem nem volt. A játék várakozásaimmal ellentétben elég jól fut, még közel maximális beállítások mellett is. A látvány pedig zseniális. A különböző időjárási és napszak effektek elképesztőek lettek, néha komolyan csak gyönyörködöm a tájban. A munkások felfogadása is jobban ki van találva itt mint a konkurensnél, meg valahogy az egész menedzsment rendszer. Egyszóval ahhoz képest, hogy ennek a stúdiónak ez az első ilyen jellegű szimulációja elég ütős darab! Én még biztosan eltöltök vele jó pár órát. Amúgy mikor lehet majd új traktorokat és kiegészítőket venni? Mármint mihez van kötve a dolog?