Agrar Simulator
← ElőzőOldal 8 / 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a képeken jol néz ki de a traktor s vontatott eszkõze negyon kiût a tájból
azaz túl rikito szine van,de a képek alapján jo a grafika😊
azaz túl rikito szine van,de a képek alapján jo a grafika😊
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Elsõ ránézésre szebbnek tûnik mint az LS...szebbek a textúrák,ha jól látom itt már keréknyom is van..na de majd jövõ hónapban meglátjuk..
Biztos nem. Látod, Astragon se látja be h nincs szükségünk szarabbnál szarabb szimulátorokara, egyedül az LS az, ami bejött nekik. De nem állnak le a többi szarral se.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Jaja, de ennyi idö után csak rájönnek, hogy azokra nincs kereslet és csak össze hoznak egy rendesett..legalábbis reménykedem😄
Idioták kiméljenek!!! :)
Hát igen..😊Csak reméljük nem olyan komolytalan lesz mondjuk mint az UIG által kiadott Schwertransport Sim vagy a Holzfaller Sim...
Nem, LS10 nem lesz. Kvázi a Gold edition volt a 2010-es kiadás.
LS11 jön októberben.
LS11 jön októberben.
Nálam a Titanicot újrafelfedezõ mélytengeri merüléses 'szimulátor' baszta ki a biztosítékot, bár ezt az Astragon követte el.
Mellesleg ezeknek a cégeknek az ismertetõinek nem szabad hinni, az LS09 is ígér fût-fát eredetileg, aztán egy nagy szar. LS11-ben még reménykedek még vmilyen szinten, az októberben jön.
Mellesleg ezeknek a cégeknek az ismertetõinek nem szabad hinni, az LS09 is ígér fût-fát eredetileg, aztán egy nagy szar. LS11-ben még reménykedek még vmilyen szinten, az októberben jön.
I met God. She's black
Hú ez rohadt jónak néz ki!
Van már arról valami infó hogy konkrétan milyen növények és állatok lesznek benne? Meg milyen jármûvek? Mert hallottam valami olyan hírt, hogy lesz vmi brit kistestvére ennek a játéknak, ami viszont sokkal több géppel rendelkezik.
Van már arról valami infó hogy konkrétan milyen növények és állatok lesznek benne? Meg milyen jármûvek? Mert hallottam valami olyan hírt, hogy lesz vmi brit kistestvére ennek a játéknak, ami viszont sokkal több géppel rendelkezik.
DFTBA ಠ_ಠ
De valóban kamunak tûnhet bárkinek,sokan meg vannak lepõdve hogy némelyik német cég milyen szimulátorokat képes kiadni,hamarosan jön a Sebészeti szimulátor,Külszíni bányászat szimulátor,Rakpart szimulátor,Étterem szimulátor..úgyhogy nem csodálkozok ha vannak kételkedõk is..de hát ott van a Landwirtscahfts simulator,elég nagy rajongótábora van a játéknak,remélem ez is legalább lesz annyira jó.
nem azt mondtam, hogy Te csináltad, hanem hogy elég erõsen photoshoppolt kinézete van. A traki is csak rá van vágva, köze nincs a háta mögött lévõ tájhoz..
gyertek le falura, itt nem csak virtuális házi pálinka, és ganyéskocsi szag van 😄DDD
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Csak nem Astragon? 😄DD
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
jóaz városi parasztoknak is meg kell adni a természetes környezet illúzióját!!!!!!!!!!!!!!!
XD
XD
practitioner of the forbidden arts of death
Ez ilyen Landwirtschaft Sim new verzsön?
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Pontos gépigényt nem tudok mondani,de néztem az UIG honlapját,és az általuk kiadott,szinte minden játék gépigénye:
Windows: XP / Vista / 7
Processor: 2GHz
Ram:1 GB
Hangkártya:3D-Sound
DirectX: 9 oder höher
Irányítás:Billentyûzet,egér
Grafikus kártya: Geforce® 6800 Serie ATI® X1650, S3 C. 430GT (min. 128 MB VRAM)vagy nagyobb,Shader Modell 3.0
Windows: XP / Vista / 7
Processor: 2GHz
Ram:1 GB
Hangkártya:3D-Sound
DirectX: 9 oder höher
Irányítás:Billentyûzet,egér
Grafikus kártya: Geforce® 6800 Serie ATI® X1650, S3 C. 430GT (min. 128 MB VRAM)vagy nagyobb,Shader Modell 3.0
Agrar Simulator-Mezõgazdasági szimulátor-a Claas együttmûködésével.
Egyelõre hivatalos honlapot nem találtam, sem képet sem videót.
A játék 2010.09.15.-én fog megjelenni(remélhetõleg) az UIG gondozásában.
A fõ feladat a mezõgazdasági termelés-mezõgazdasági termékek elõállítása lesz,mint például növényi és állati eredetû élelmiszerek.Ez magában foglalja a megújuló erõforrásokat,az energiaellátást(mint például a repcemag olaj, biogáz)A játék mezõgazdasági szimulátor így tehát minden funkciót a mezõgazdasági termelõ vesz át.A játék kezdetén gyengébb gépek állnak rendelkezésre,kisebb mezõk és legelõk,a
de a bevételekbõl viszont be lehet fektetni a jobb felszerelésre, traktorokba és mezõgazdasági eszközökbe,földeket vásárolni,nagyobb területen termeszteni.
A játék jellemzõi:
Claas modellek eredeti funkcióval.
Változatos játék hatalmas területen,mezõgazdaság és az alpesi legelõ gazdálkodás.
Átfogó üzleti rész,lehetõség az ökológiai növénytermesztésre
Mezõgazdasági gép-vetõmag üzletek,változó idõjárási körülmények,karrier módban,hatalmas 3-D tájak hegyek,völgyek,stb..
Egyelõre hivatalos honlapot nem találtam, sem képet sem videót.
A játék 2010.09.15.-én fog megjelenni(remélhetõleg) az UIG gondozásában.
A fõ feladat a mezõgazdasági termelés-mezõgazdasági termékek elõállítása lesz,mint például növényi és állati eredetû élelmiszerek.Ez magában foglalja a megújuló erõforrásokat,az energiaellátást(mint például a repcemag olaj, biogáz)A játék mezõgazdasági szimulátor így tehát minden funkciót a mezõgazdasági termelõ vesz át.A játék kezdetén gyengébb gépek állnak rendelkezésre,kisebb mezõk és legelõk,a
de a bevételekbõl viszont be lehet fektetni a jobb felszerelésre, traktorokba és mezõgazdasági eszközökbe,földeket vásárolni,nagyobb területen termeszteni.
A játék jellemzõi:
Claas modellek eredeti funkcióval.
Változatos játék hatalmas területen,mezõgazdaság és az alpesi legelõ gazdálkodás.
Átfogó üzleti rész,lehetõség az ökológiai növénytermesztésre
Mezõgazdasági gép-vetõmag üzletek,változó idõjárási körülmények,karrier módban,hatalmas 3-D tájak hegyek,völgyek,stb..
← ElőzőOldal 8 / 8