• sathinel
    #27
    Oh akkor a wc egy nagyon fejlett eszköz mert alig van rajta állítási lehetőség?

    Tényleg igaz amit a TED-en a marketinges mondott. Az apple tényleg azzal lett sikeres hogy sok fanatikus emberke van mögöttük akiknek mindegy mit mondanak, úgyis mint egy vallásban hisznek az apple marketingben.

    Innentől kezdve mindegy mit mond nekik az ember mind csorgó nyállal, elégedett fejjel nézi saját telefonját, és mások véleményét figyelembe sem veszik. Tényleg jó ez a marketing fogás. Ezért nem kell nekik túl sok reklám sem.

    Fura hogy sokan az USA-ban és UK-ban akiknek iphone volt váltottak más telóra, és szerintük korrekt telcsók. De odahaza ahol csak pár újgazdagnak van ilyen telefonja ott nehéz ilyesmiről beszélni mert ezek nagyrésze amúgy is korlátolt szellemileg. Mint a marketinges is mondta az a lényeg hogy ők úgy érezzék hogy nekik mindíg igazuk van, és ők valamiben a vezető helyen vannak, többek, jobbak mint mások. Végülis Hitler és a többi nagy diktátor is így állított sok embert maga mögé.

    Csak azt remélem nem az agyatlan birkák lesznek nemsokárra többségben. Akkor szépen meg is építhetik a karámot az embereknek és mindenki boldogan fog a vágóhídra menni.

    IT piacot meg az apple irányítja..... Ja az IBM meg egy kis fos cég aki csak az intel, amd, nvidia, és minden más cég akár még a sony termékek gyártásában is benne van. De úgyérzem páran már az apple-t rakják az IBM helyére. Lol több mint 8000 szabadalom, és szinte minden új proci, stb gyártását mind velük kell lebeszélni. De az apple irányít:D

    Apple lopott össze sokmindent és ezt SJ is elismeri a youtube-n fenn van a vid. Tehát nem ők találják ki max megveszi a céget... Tényleg mennyire okos hogy mindenre magától jött rá SJ..