• Ulkesh
    #62
    Senki nem mondta, hogy az iPhone, vagy a szoftvere tökéletes és hibátlan, de per pillanat ez a rendszer a legkényelmesebb a hétköznapi használatra.

    Nem igazán figyeltél, mert szintén nem állítottam olyat, hogy bárki feltört volna TPM hardvert, sőt ellenkezőleg, azt írtam, hogy azzal végérvényesen lezárhatnák a készüléket, de nem teszik meg.
    A cikkben szereplő TPM kártya meg csak akkor ér valamit, ha senki nem tud telepíteni rá alkalmazásokat, mert hiába a védelem, és a kizárólagos rendszergazdai hozzáférés, akkor is elég egyetlen hibás külsős alkalmazás és borul az egész védelem, mert a kimenő adatforgalom nincs kódolva és korlátozva mint a BB-nél.

    Az iPhone meg alapból bőven jó sokaknak, nem véletlen, hogy a közel 120 millió iOS alapú eszköznek alig 4-5%-át törik fel, míg az Android eszközöknek 70-75%-át (a vicc az, hogy éppen most olvastam, hogy még a Marketről is letölthető rootoló alkalmazás (Easy Root) ami egyetlen kattintással eltörli az Android védelmét.



    Én sem játékra használom a készülékem éppen ezért kellett visszatérnem iPhone-ra, mert az Android erre alkalmatlan volt, mivel számomra alapvető alkalmazások vagy egyáltalán nem léteznek még a platformra, vagy az iPhone-on megszokott alkalmazásokhoz képest igen halovány butított, vagy hibás megoldások érhetők el.
    Engem nem különösebben köt le a widget tologatás, ezt meghagyom azoknak akik játékra használják a készülékeiket.

    "És igen a Commodore gépeket és az Amigákat még mindig többre tartom. Azokon legalább élvezet volt játszani."

    Az első mondatod ami szimpatikus :D