944828_438784776222123_1124849229_n.png?
  • DantesHUN
    #251
    Hosszabban spoiler-esen a Sherlock utolsó részéről
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!


    -Rögtön az első jelenet. Mycroft mint valami horror filmben lenne, véreznek a falak, előkerül egy riasztó kislány, egy ijesztő bohóc, stb...de csak Sherlock és Watson szórakozik vele, mert Myrcoft csak akkor lesz őszinte megijed. Oké, az még világos, hogy a bohóc a jelentben Sherlock egy drogos haverja...de...hogy a faszba szervezte meg mindezt Sherlock?
    -egy drónon Holmes hugi, beküld egy mozgás érzékelős gránátot. Sherlock és Watson kiugrik az ablakon! Az emeletről! És semmi bajuk?
    -majd jön egy jópofa jelenet, hajófoglalás, álöltezet...csak épp semmi értelme. Mi a fenének ez a szervezkedés? Az hogy miért így teszik van rá magyarázat, de az erőltetett izzadságszagú.
    -A két zseni Holmes és Watson minden biztosíték, minden terv nélkül besétál a hugica csapdájába! A két zseni bazdmeg...
    -hugica átvette az egész sziget irányítását-. Hogy a viharba? Hogy szervezett meg mindent? Hogy csinálta?
    -mert hugica ha beszél valakivel már át is mossa az agyát...bazdmeg. Van persze hipnózis, de ez már varázslat. Mese, fantasy kategória! Miért kell ennyire elrugaszkodni a valóságtól egy Sherlock Holmes-ban?!
    -majd jön egy Fűrész epizód. Minden ott történt dolog előre kitalálható. Kiszámítható. Vacak.
    -a végén vártam lesz valami terv, trükk, valami. De semmi. Vagyis de, jaj a őrült zseni Holmes hugi valójában egy ari kislány a lelke mélyén. Csak épp embereket öl.

    Sherlock nem nyomoz! Nincs semmi amit megfejtene! Másfél óra alatt két fél perces jelenet van, amiben megjelenik a zsenialitása.
    Myrocft nem hogy zseni, egyenesen degenerált hülye lett! Oda viszi a még nála is okosabb mindenkinél veszélyesebb hugicához Moriarty-t! Miközben hugica azzal tönkre tesz manipulál embereket ha beszél velük. Miaszarezabaromság?!

    A történetben nincsenek csavarok se nyomozás, az egész kiszámítható, a karakterek kiherélt idiótákká váltak, az epizód teljesen elrugaszkodott a valóságtól, ez már mese kategória, semmit nem magyaráz meg, a logikai bukfencek, kérdések ott maradnak lógva a levegőben.
    Na és eleve ez a történet...a gyilkos Holmes hugica...bazdmeg ez a brazip szappanoperák szintje!