Sherlock (BBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Estimated time left: 39 years...(8.89 MB of 180 MB copied)...XD
-Rögtön az első jelenet. Mycroft mint valami horror filmben lenne, véreznek a falak, előkerül egy riasztó kislány, egy ijesztő bohóc, stb...de csak Sherlock és Watson szórakozik vele, mert Myrcoft csak akkor lesz őszinte megijed. Oké, az még világos, hogy a bohóc a jelentben Sherlock egy drogos haverja...de...hogy a faszba szervezte meg mindezt Sherlock?
-egy drónon Holmes hugi, beküld egy mozgás érzékelős gránátot. Sherlock és Watson kiugrik az ablakon! Az emeletről! És semmi bajuk?
-majd jön egy jópofa jelenet, hajófoglalás, álöltezet...csak épp semmi értelme. Mi a fenének ez a szervezkedés? Az hogy miért így teszik van rá magyarázat, de az erőltetett izzadságszagú.
-A két zseni Holmes és Watson minden biztosíték, minden terv nélkül besétál a hugica csapdájába! A két zseni bazdmeg...
-hugica átvette az egész sziget irányítását-. Hogy a viharba? Hogy szervezett meg mindent? Hogy csinálta?
-mert hugica ha beszél valakivel már át is mossa az agyát...bazdmeg. Van persze hipnózis, de ez már varázslat. Mese, fantasy kategória! Miért kell ennyire elrugaszkodni a valóságtól egy Sherlock Holmes-ban?!
-majd jön egy Fűrész epizód. Minden ott történt dolog előre kitalálható. Kiszámítható. Vacak.
-a végén vártam lesz valami terv, trükk, valami. De semmi. Vagyis de, jaj a őrült zseni Holmes hugi valójában egy ari kislány a lelke mélyén. Csak épp embereket öl.
Sherlock nem nyomoz! Nincs semmi amit megfejtene! Másfél óra alatt két fél perces jelenet van, amiben megjelenik a zsenialitása.
Myrocft nem hogy zseni, egyenesen degenerált hülye lett! Oda viszi a még nála is okosabb mindenkinél veszélyesebb hugicához Moriarty-t! Miközben hugica azzal tönkre tesz manipulál embereket ha beszél velük. Miaszarezabaromság?!
A történetben nincsenek csavarok se nyomozás, az egész kiszámítható, a karakterek kiherélt idiótákká váltak, az epizód teljesen elrugaszkodott a valóságtól, ez már mese kategória, semmit nem magyaráz meg, a logikai bukfencek, kérdések ott maradnak lógva a levegőben.
Na és eleve ez a történet...a gyilkos Holmes hugica...bazdmeg ez a brazip szappanoperák szintje!
Ami már mutatja, hogy ez fos lett.
I met God. She's black
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hát nem tudom, szerintem Zimmer zenéje kiváló és a színészekkel meg a látvánnyal sincs gond:) Bár részletesség és kidolgozottság terén nem ér fel a BBC féle Sherlockkal, de mindkettő tök jó és nézhető. Bár lehet én vagyok túl fiatal :D
I met God. She's black
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
BBC One stream
http://facebook.com/musicleander
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
+mivel másfél órás rész, valszeg esti filmnek szánják, ezért lehet hogy az UKban is 9kor lesz, csak ottani idő szerint, ámerikában meg 6 órával később
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.12.31. 17:12:24
I met God. She's black
ez a 9PM ET időzóna ez milyen? Mert nem EST (Eastern Standard Time), hanem valami Tiempo Del Este, ami 6 hours behind of Central European Time, azaz nálunk ez Jan. 2-án hajnali 3-kor van. Nem kellene ennek inkább valami brit időnek :) lennie?!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Főleg a rendes folytatást, ha valaha elkészül ...:)

http://www.metropol.hu/kultura/cikk/1335129-benedict-nelkul-nincsen-sherlock
Annak azért nem örültem, hogy a Magnussen-t lelőtte... végül is ez egy vereség volt Sherlock-nak :(
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medencés jelenetnél azok a lézerek hogy lehettek ott, mikor egy zárt épületben voltak, vagy ablakok voltak a tetőn, mert én nem láttam... Egyszer Watson-on aztán Sherlockon is volt piros pötty, de sehol senki...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sztem Conan Doyle írásait kellene megnézni, h most "mi jön".
Az nyilvánvaló, hogy Moriarty után már nem lehetett nagyot dobni, azt a karaktert soha senki nem fogja überelni!
(\__/) ( X.x) ( } . { )