• bgabor
    Hát, a supplyt még mindíg nem értem. :)
    Azt vágom hogy használjak kevesebb hőst és akkor ritkábban kell újratölteni, de én úgy vettem észre, hogy attól fogy a szupli, ha elindítazs egy játékot, amiben berakod a hőst. Az, hogy a játékon belül megveszed e vagy hányszor veszes meg, már nem számít. Tehát még csak nem is a tényleges legyártásért vonódik le a supply.

De mi van a kék színű army itemekkel, amiknek a feltöltése szintén drága. Például most kaptam meg a PzIV speed upgrade II-t, és 5000 szupli egy 50-es feltöltés.
    Amúgy nagyon durva, hogy a készítők úgy teremtették meg az ilyen upgradek használatára az igényt, hogy a ToV-hoz képest egyszerűen levettek a Puma gyorsulásából, a PzIV meg a Sherman sebességéből. Aztán kénytelen vagy army item upgradeket használni, ha az eredeti gyorsulásával vagy végsebességével akarod használni a pumát vagy a PzIV-et.

Herok:Azért a CC Volsokkal nagyon szépen le lehet darálni mindenkit az elején, főleg hogy én Inspired Assaultal kombinálva szoktam használni őket.
    A Stormokkal való rajtaütés is alap, de én inkább MP44-esekkel felszerelve szoktam több egység stormal inspired assaultal rajtaütni a tetves ranger meg para hordákon. Spotolni is szoktam velük a Rocket Barrage számára.

A Panzerschreck egy nagyon potens fegyver volt a ToV-ban, itt annyira legyengítették hogy szerintem nem éri meg foglalkozni vele. A dupla schreckes grenadier osztagot előbb lövi szét az 50-es nélküli M8-as, mint sem hogy ők kicsinálják a dupla schreckel. ToV-ban úgy kapták szét két, néha egy sorozatból hogy öröm volt nézni. Sajnos most használhatatlan.

Ajánlom figyelmedbe a Venerable Volks nevű hőst, ötös szintre felfejlesztve pont ugyanazt tudja, mint egy mezei Volks csapat, csak éppen mindössze 140 manpowerbe kerül. Sajnos ötös szintig csigalassan mozog(cloakolt sniper sebességével), így addig csak védekezésre jó. De felfejlesztve nagy taktikai előny.

A Pillage mennyire használható?

Amúgy ha egyszer van kedved odapörkölni az amerikai playereknek, Dietrich911 néven fut a blitz karakterem.

Tényleg, igazán leírhatná itt mindenki a legfőbb karija nevét, hogy ha találkozunk a Budapest szobában vagy a harctéren, akkor megismerjük egymást. :-)