• Tetsuo
    Most akkor on:

Sokan eleve ismeretlenul is tamadjak a Wikileaks-et, amiert a cukormazos hollywoodi vilagkepukbe rondit.
    Amig nem vagyok bizonyos affelol, hogy gonosz erdekek iranyitjak a kiszivarogtatast, addig nem gondolom ezt, ugyanis egyenlore az igazsagerzetem es lelkiismeretem szerint, ugy erzem -bar biztos nem trendi a gondolkodasom, ma mar ezek nem szamitanak- nem baj, ha feny derul az igazsagra sot, arra kell torekedni, hogy mindenki ertesuljon rola, hazudtak, cselszovo galad modon jartak el, a demokracia neveben, pont az eszme ellen cselekedtek!

Jo, hogy van egy (v tobb) csoport, ami az igazsag oldalan all, (szinte) barmi aron es profi modon hozzak nyilvanossagra a kenyes igazsagot. Ok segitenek egy-egy szerencsetlen informatornak vagy igaz erzetu embernek, aki vmi darazsfeszekbe nyult, nem neki kell kilincselni a hires napilapoknal, akik lehet h manipulaljak vagy leleplezik, elfogatjak stb, hanem a Wikileaks intezi az ugyet maximalis biztonsaggal.
    Mondjuk, ezek utan mar piszok nehez dolguk lesz, trukkokkle es kozvetitokon keresztul meg lehet oldani.
    Az eddigi informatorok sem a WL miatt kerultek elo, hanem a sajat hulyeseguk miatt..

Egyvalamiben viszont biztos vagyok, ilyen kenyes ugyek utan mar komoly kovetkezmenyekre szamithatnak ok is..