Warhammer 40K: Space Marine
  • KondorKhan
    most meg te viccelsz...

múltkor kíváncsiságból összeállítottam egy ütős gépet, 1200euróra (346.000,HUF) jött ki, nem számítottam bele a hangfalakat, a monitort, a külső perifériákat és a házat sem, mert azok vannak. Áruld mán el, hogy egyetemista ként honnan szedjek rá pénzt, és bár nyilván otthonról tudnák kunyerálni ennyit (mert szüleim összkereslete ennek jóval a többszöröse, szóval nem vagyunk csórók), de arra meg nem eléggé rétegelt a bőr a képemen, hogy ennyi pénzt kérjek csak azért, hogy néha eltudjam valamivel ütni az időt, erre a feladatra a konzolok tökéletesek, és ha diákmelóból akarja valaki megkeresni egy high-end pcre a pénzt annak elment az esze... Az könnyen beszél, akinek önálló keresete van...

én már általános 3ik óta játszok, még annó a wolfeinsteinnel kezdtem, bár az hozzánk sokkal később került, mint mikor kijött, nem az határozza meg a gamert, hogy milyen felszerelése, hanem hogy hogyan használja azt, Battlefieldben is 1000% hogy olyanokat is szedtem le, akiknek nálam sokkal jobb gépük van, amíg 30-60fps megy online addig minden rendben van, az teljesen mindegy, hogy low, vagy high grafikán megy egy játék. Én eleve nem szoktam 1080ban játszani, utálom a kicsi HUDot :)