Warhammer 40K: Space Marine
  • Mlinarcsik
    "10-12 magyar szerintem összesen nem multizik ezzel... :P" Pedig mar veletlenul akadtam ossze egy parral. Csak hallottam, hogy dumalnak voice chaten.

"Mindenesetre amit írsz, az csak félig igaz. Igen, lehet ilyen IS, ha valami tajvani köcsög lesz a host, egy konyhai robotgép teljesítményű PCről. Ha meg egy német, atomerőműről, akkor meg jó."

Erdekes, mert a tipikus pelda az nem ezt mutatja. Boven megvan a gepem ami kell hozza, meg egy 20mbt/s-es kabelnet, es megis szar. Es mindenki panaszkodik. Forumokon is meg az online lobbyban is amikor a toltesre varsz. Meg jatek kozben is veszi a faradtsagot sok ember, hogy szidja a jatekot a lag miatt. Lefagy a host, kiakad, allandoan csak azt latni, hogy waiting for host. Ha tudsz jatszani abban sincs koszonet, mert a lag miatt keptelenseg celozni. Ellenfelek atlonek a falon, meg a sarokrol siman leszednek. Egy fos. Alairom, neha van olyan, hogy jo, de az altalaban ejszaka van, keson...

Az unlockolasrol meg annyit, hogy en egy barattal kb 2,5 ora alatt kilockoltam azt a 4 dolgot amit akartam. Lehet azt kurva okosan csinalni, kis trukkokkel. Meg a privat jatekban vannak beallitasok, mint negyed pancel, megy ilyesmi. Egyebkent ahogy eszrevettem, nem en vagyok az egyetlen aki ezt mar eszrevette. Amikor lvl 7-es jatekos lelo egy olyan perkkel, amihez 30 killstreaket kell megcsinalni az eleg hihetetlen :)

Ezt a steames group linket hol talalom? Olvassak vissza a kommentek kozott?

Koszi a valaszt !!!!