Warhammer 40K: Space Marine
  • NovaTerra
    Befejeztem tegnap a kampányt. Összességében tetszett. Nagyon hangulatos, jó játék. Néhány kritikai észrevételem van. Nehéz fokozaton se igazán nehéz a játék. Az egész játék alatt két rész volt, amikor többször meghalt a karakterem és el kellett gondolkoznom, hogyan menjek tovább. Túl sok a lőszer. Jó lenne, ha kicsit taktikusabb lenne. Maga a harcok tetszettek. Szerintem közelharcban is jól lehet irányítani. Ki lehet térni. Stun+kivégzés hp-t is ad, ami nagy segítség. Ami nem tetszik még, hogy megkapunk egy áldott, sokra tartott thunderhammert. Gondoltam magamban micsoda nagy érték. Később pedig már némi túlzással minden sarkon van egy fejsze, kalapács, kard, válogathatunk. Én lekorlátoznám ezeket. Vagy csináljanak egy nehezebb fokozatot, ahol vannak ilyen megkötések is. Nem vagyok nagyon tájékozott a wh40k világában, de ez a történet már nekem is sablon, mégse bosszankodok, mert összességében tetszett. Ha értékelnek a játékot, akkor 8/10-et adnék neki, viszont a hangulat az 10-es.