Warhammer 40K: Space Marine
  • KondorKhan
    A Games Workshop, mint eddig minden a Relic által fejlesztett W40K világában játszódó játékban, itt is hivatalosan jelen van. És nem hiszem, hogy csak a licenc miatt, hiszen akkor elég lenne a creditekben megemlíteni őket és nem külön intróban a játék elején, a játék oldaláról se lehetne megrendelni a W40K filmet. Szóval az ő érdekük is, hogy a játék hiteles legyen, DE ha csak a W40K fanok vennék meg, akkor tutira nem lenne folytatása, mivel kevés pénz esne le nekik, így muszáj elhagyni néhány dolgot, ill. hozzá adni, hogy szélesebb körben is megvásárolják. Ilyen plusz ráadás pl. a 4-fegyver választása, ha nem lehetne fegyvert választani, a legtöbb W40K-t soha nem játszó/olvasó játékosnak nem tetszene.

Én se vagyok a legnagyobb fan, mindössze a Dawn Of War II-től kezdtem el olvasni a könyveket, most kezdtem el a Gaunt Szellemei első regényt: az Első és Egyetlent. Azelőtt meg a DoW I-hez kapcsolódó A Háború hajnala trilógiát. Az biztos, hogy a játszhatóság kedvéért fel kell áldozni egy kis realitást...de komolyan, mégis hány valósághű játékkal találkoztatok már?